spot_img

Schumacher: «Διαζύγιο στο τέλος της σεζόν Red Bull και Perez»

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ο πρώην οδηγός της Formula 1, Ralf Schumacher, ο οποίος δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του και πάλι στον Sergio Perez.

Ένα από τα πρόσωπα της φετινής «Silly Season» της Formula 1 δεν είναι άλλο από τον Sergio Perez. Η κακή απόδοση του Μεξικανού από το Grand Prix Μαϊάμι κι έπειτα έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα. Η επιστροφή του Daniel Ricciardo στην ενεργό δράση με τη Scuderia AlphaTauri δημιούργησε ακόμη περισσότερες αμφιβολίες για τον Perez. Ο 33χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024 με την RBR όμως η αυστριακή ομάδα είναι γνωστή για τη συμπεριφορά της προς τους οδηγούς της που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Αν κάποιος δεν είναι θαυμαστής του Perez, αυτός είναι ο Ralf Schumacher. Ο πάντα επικριτικός Γερμανός έχει αφήσει ήσυχο αυτή την περίοδο τον Lewis Hamilton  και με την παραμικρή ευκαιρία ρίχνει τα «βέλη» του στον Μεξικανό.

Μετά τον αγώνα της Ολλανδίας ο Schumacher έγραψε στο προσωπικό του blog.

«Ο Sergio Perez έκανε πάλι λάθη. Ακούμπησε στον τοίχο στην είσοδο του pit-lane και δέχθηκε ποινή που του κόστισε το βάθρο. Έκανε και λάθος στην πρώτη στροφή. Πιστεύω πως οι μέρες του είναι μετρημένες στη Red Bull Racing. O Helmut Marko δεν φημίζεται για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον Perez. Πιστεύω πως ο Perezδεν μπορεί να ανταπεξέλθει στη συμπεριφορά αυτή, έτσι μόνο μπορώ να εξηγήσω τα λάθη του. Ο Perez ήταν κατσούφης, απογοητευμένος και “απών” όλο το τριήμερο. Πιστεύω πως έχει ήδη συμφωνήσει με τη Red Bull για το διαζύγιό τους μετά το τέλος της φετινής χρονιάς».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ολλανδίας.

Ο Γερμανός μάλιστα έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Perez στη Red Bull Racing, ο οποίος σήμερα αγωνίζεται με πορτοκαλί χρώματα.

«Μπορώ να φανταστώ τον Lando Norris να είναι σύντομα ο νέος teammate του Max Verstappen. Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Πιστεύω όμως πως ο Φερστάπεν θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο teammate του. Δεν είναι παράλογο αυτό. Αυτό το έκανε ο Senna και ο αδερφός μου επίσης».

Παρά τις αμφιβολίες για το μέλλον του Πέρεζ, ο Κρίστιαν Χόρνερ συνεχώς επαναλαμβάνει πως ο Μεξικανός θα είναι στους «ταύρους» και την επόμενη σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles