spot_img

Σε απόγνωση ο Leclerc μετά τη νέα εγκατάλειψη

Ο Charles Leclerc ήταν φανερά απογοητευμένος μετά τη δεύτερη εγκατάλειψή του σε τρεις αγώνες, αδυνατώντας να κατανοήσει τι ακριβώς συνέβη με το μονοθέσιό του.

Η Ferrari έχασε πολύτιμους βαθμούς στο GP Αζερμπαϊτζάν για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, καθώς αμφότερα τα μονοθέσια των Carlos Sainz και Charles Leclerc εγκατέλειψαν από μηχανικά προβλήματα. Για το Μονεγάσκο η απώλεια στοίχισε περισσότερο, καθώς όπως και στο GP Ισπανίας, βρισκόταν στην πρώτη θέση πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Max Verstappen να πάρει τη νίκη και τη Red Bull Racing να κάνει το 1-2.

Ο Charles Leclerc ήταν απαρηγόρητος μετά την εγκατάλειψή του στο GP Αζερμπαϊτζάν και στις πρώτες του δηλώσεις περιέγραψε τα συναισθήματά του.

«Με πληγώνει, χρειάζεται να το κοιτάξουμε ώστε να μη συμβεί ξανά. Δε βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις για να το περιγράψω, προφανώς είναι πολύ απογοητευτικό. Δεν ξέρω, πραγματικά πρέπει να το κοιτάξουμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μονακό.

Ο οδηγός της Ferrari ρωτήθηκε για το αν οι εγκαταλείψεις των μονοθεσίων της ιταλικής ομάδας οφείλονται στην προσπάθειά της να πιέσει στο όριο για να παραμείνει κοντά στη βαθμολογία με τη Red Bull Racing.

«Δε γνωρίζω, είμαστε γρήγοροι έως τώρα και δεν είχαμε ιδιαίτερα μεγάλα προβλήματα στο πρώτο μέρος της χρονιάς. Φαίνεται, πλέον, πως τώρα έχουμε συγκριτικά με το ξεκίνημα της σεζόν. Δεν αλλάξαμε πολλά πράγματα, εάν κάναμε κάτι αυτό ήταν προς το καλύτερο. Συνεπώς, είναι δύσκολο να το κατανοήσω τώρα. Πρέπει να το αναλύσουμε, δεν έχω την πλήρη εικόνα του τι συνέβη σήμερα. Προσωπικά, απλά με πληγώνει».

Ο Charles Leclerc δε γνωρίζει ακόμα πώς θα προσεγγίσει η Ferrari τα προβλήματα αξιοπιστίας της.

«Πραγματικά δε γνωρίζω για την ώρα. Δεν έχω κάποιο νέο, προφανώς υπάρχει ακόμα απογοήτευση. Δε μίλησα ακόμα με άτομα από την ομάδα, επομένως δε γνωρίζω τι συμβαίνει».

Μετά το GP Αζερμπαϊτζάν, ο Charles Leclerc είδε τον Max Verstappen να απομακρύνεται κατά 34 πόντους στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος οδηγών.

Δείτε το μεγάλο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles