spot_img

Σημαντικός στόχος η βελτίωση ρυθμού αγώνα για τον Mir

Μετά τις Δοκιμές στο Κατάρ, ο Joan Mir τόνισε πως, παρά τον ικανοποιητικό ρυθμό του, θα πρέπει να δουλέψει αρκετά στη βελτίωση μέχρι το ξεκίνημα της σεζόν.

Οι χειμερινές Δοκιμές στην πίστα του Losail αποδείχθηκαν αρκετά απαιτητικές για όλες τις ομάδες. Έχοντας μόλις τέσσερις μέρες στην διάθεσή τους, τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο. Κατά την τελευταία ημέρα δοκιμών, δυνατοί άνεμοι μετέφεραν σκόνη και άμμο εντός πίστας, κάνοντάς την πολύ επικίνδυνη για τους αναβάτες.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 18 Μαρτίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Παρ’ όλα αυτά, και οι δυο αναβάτες της Suzuki κατάφεραν να ολοκληρώσουν αρκετούς γύρους, με τις αναβαθμίσεις στην GSX-RR να δείχνουν πολλά υποσχόμενες. Αν και τα δείγματα των δοκιμών σε πρώτη εικόνα δείχνουν ικανοποιητικά, ο Mir δήλωσε πως είναι σημαντικό να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε επιπλέον και στο γεγονός ότι η διάρκεια των δοκιμών δεν ήταν επαρκής.

Από άποψη φυσικής κατάστασης νιώθω πανέτοιμος. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, χρειάζομαι ακόμα μερικές ημέρες μέχρι να προσαρμοστώ ξανά στις απαιτήσεις ενός αγώνα. Τόσο εγώ όσο και ο Alex γνωρίζουμε πως ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την απόδοσή μας.

Δείτε το GP Ισπανίας της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Ο Ισπανός αναβάτης έκλεισε τις δοκιμές με το 7ο ταχύτερο χρόνο στην πίστα με 1:53.827, με τον teammate του να τον ακολουθεί στην 8η θέση.

Ο ρυθμός μου ήταν αρκετά καλός σ’ αυτή την πίστα, αλλά αυτό ποτέ δεν είναι αρκετό. Στις δοκιμές είδαμε την Ducati να κυριαρχεί σε ταχύτητα στις ευθείες, όπως και τις Yamaha να είναι αισθητά πιο γρήγορες. Είμαστε μεν σε καλό επίπεδο, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να ξεχωρίζει σ’ αυτή την πίστα. Είμαστε ανταγωνιστικοί, έχουμε ταχύτητα, αλλά αυτές ήταν μόνο δοκιμές.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει η Suzuki να απειλήσει στην κορυφή Ducati και Yamaha;

Ακούστε την εκπομπή για το MotoGP του automotonews.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles