spot_img

Σκέψεις αποχώρησης από τη Red Bull κάνει ο Perez

O Sergio Perez βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη και άβολη θέση στη Red Bull Racing και έχει μπει σε σκέψεις να βρει τον επόμενο σταθμό της κεριέρας του.

Μπορεί να ξεκίνησε τη φετινή σεζόν της Formula 1 με δύο νίκες στους τέσσερις πρώτους αγώνες, όμως ο Sergio Perez δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός έναντι του Max Verstappen στους αγώνες που ακολούθησαν. Ο Μεξικανός ήταν κατώτερος των περιστάσεων και το ένα κακό αποτέλεσμα διαδέχθηκε το επόμενο.

Παρά το γεγονός πως ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, έχει επιβεβαιώσει πως ο Πέρεζ θα βρίσκεται στην ομάδα το 2024, ο Μεξικανός παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως έχει τάσεις φυγής από τους «ταύρους».

«Με βάση το πώς έχει εξελιχθεί η σεζόν έως τώρα, είναι σημαντικό στους επόμενους αγώνες να είμαι σε ένα περιβάλλον στο οποίο θα νιώθω πως μπορώ να συνεισφέρω. Αν το 2024 δεν έχω θέση τότε θα πρέπει να ψάξω για εναλλακτικές. Για τώρα ο στόχος μου είναι να κερδίσω αγώνες και πρωταθλήματα με τη Red Bull. Για του χρόνου έχω συμβόλαιο, οπότε κάποια στιγμή στο 2024 θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου».

Το μέλλον του 33χρονου στη Red Bull τίθεται υπό αμφισβήτηση έπειτα από τις υποτιμιτικές δηλώσεις του σύμβουλου της ομάδας, Helmut Marko στο ΟΕ24.

«Δυστυχώς δεν μπορώ να εμπιστευθώ τον Perez για να αποδώσει καλά. Μερικές φορές οδηγεί καλά αλλά δεν μπορεί να πάρει το μέγιστο από το μονοθέσιο δίχως να κάνει λάθη. Στο Ζάντβορτ για παράδειγμα δεν θα έπαιρνε βαθμούς αν δεν είχε κάνει αλλαγή ελαστικών. Προς ώρας έχει συμβόλαιο για το 2024. Υπάρχει όμως εγγυημένη θέση στη Formula 1;».

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream για τον κόσμο της Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles