spot_img

Σπέρνει τον τρόμο η πιθανή συνεγασία Mikkelsen-Hyundai

Ο Andreas Mikkelsen δοκίμασε το i20 της Hyundai και το ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο φαίνεται πως τρομάζει τον ανταγωνισμό.

Η κορεάτικη εταιρία φέτος φαίνεται να έχει ένα από τα κορυφαία rally cars, με το lineup της να είναι πολύ δυνατό. Αυτό φαίνεται να το αναγνωρίζουν και άλλες ομάδες, μιας και η προοπτική να αγωνιστεί ο Mikkelsen τους ανησυχεί.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του, υπεύθυνος ομάδας που θέλησε να μείνει κρυφός, είπε:

«Μόλις βγήκαμε από μία περίοδο απόλυτης κυριαρχίας του σπορ και πρέπει να αναρωτηθούμε, πόσο καλό θα μας κάνει αυτό αν το ξαναπεράσουμε. Αν ο Mikkelsen υπογράψει με τη Hyundai, θα είναι δύσκολο για τους υπόλοιπους να αντιδράσουν. Η αγορά είναι αρκετά αδύναμη’ αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που έρχονται από τις μικρότερες κατηγορίες, αλλά δεν είναι αρκετοί αυτοί που βρίσκονται εκτός και είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση ανά πάσα στιγμή. Για το καλό του WRC, θα ήταν προτιμότερο ο Andreas να πήγαινε στην Citroen ή την Toyota. Αυτό θα ισορροπούσε τα πράγματα».

Η Hyundai έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τέσσερα αυτοκίνητα, όμως είναι αρκετά τα χρήματα που πρέπει να δαπανήσει για να το κάνει πράξη. Ωστόσο, η ένταξη του Mikkelsen στο lineup της θα δώσει άλλο αέρα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles