spot_img

Στην παραγωγή περνά η VW το φουτουριστικό I.D Buzz

Η Volkswagen επιβεβαίωσε πως το Microbus της θα περάσει τελικά στη παραγωγή τα επόμενα χρόνια, ενώ θα διατηρήσει τα ρετρό στοιχεία του.

Το I.D Buzz το γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι μερικούς μήνες πριν και πλέον έγινε γνωστό, πως το ηλεκτρικό μοντέλο είναι μέρος της μέλλοντος του VW Group. Ο Herbert Diess, επικεφαλής της εταιρίας, επιβεβαίωσε πως θα διατεθεί στις αγορές το 2022.

Το I.D Buzz παίρνει κίνηση από δύο ηλεκτροκινητήρες στον εμπρός και στον πίσω άξονα, η μπαταρία που θα τους δίνει ενέργεια θα είναι 111 κWh, ενώ η συνολική ιπποδύναμη θα είναι 369 άλογα. Εντυπωσιακά νούμερα βλέπουμε στην αυτονομία, καθώς η πρωτότυπη έκδοση φτάνει τα 600 χλμ. και μέσω ταχυφόρτισης, μπορεί να φορτιστεί το 80% της μπαταρίας σε λιγότερο από 30 λεπτά. Επιπλέον, η VW δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε και μια πισωκίνητη έκδοση 268 ίππων και 83 kWh.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το I.D Buzz Concept είναι πλήρως αυτόνομο, με το τιμόνι να βρίσκεται στο ταμπλό και αποτελείται από κουμπιά αφής, ενώ ειδικά ραντάρ, κάμερες και αισθητήρες, επιτρέπουν στο πρωτότυπο να πάει τους επιβάτες στον προορισμό τους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles