spot_img

Θέλει καλό αποτέλεσμα στο Silverstone o Marquez

O Marc Marquez πιστεύει πως η Honda έχει βρει τη βάση που θέλει και στοχεύει στο βάθρο στο Silverstone, καθώς η μάχη για το πρωτάθλημα συνεχίζεται.

O Ισπανός πολυπρωταθλητής, έρχεται από μια εξαιρετική 2η θέση στην Αυστρία, μετά από την –ίσως- μάχη της χρονιάς με τον Andrea Dovizioso. O Marquez τώρα, θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα στη Μ. Βρετανία και να αυξήσει τη διαφορά 16 βαθμών που έχει αυτή τη στιγμή.

Βήμα-βήμα καταφέραμε και βρήκαμε μια καλή βάση για τη μοτοσυκλέτα μας και αυτό είναι πολύ καλό καθώς στόχος μου είναι να είμαι πολύ σταθερός σε όλες τις πίστες και σε όλες τις συνθήκες. Φυσικά το ίδιο θα προσπαθήσουμε και στο Siverstone, μια πίστα που μου αρέσει αν και ξέρουμε ότι θα είναι ένας γύρος γεμάτος προκλήσεις μιας και οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί εκεί.

Ο Marquez, έχει πάρει 3 pole position τα 4 τελευταία χρόνια στο Silverstone, όμως έχει πάρει μία νίκη το 2014. Φέτος, στοχεύει το λιγότερο στο βάθρο.

Πέρυσι κάναμε καλή δουλειά εκεί και μόνο στον αγώνα δεν κάναμε την καλύτερη επιλογή μπροστά ελαστικού. Φέτος θα κάνουμε τα πάντα και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για να είμαστε στο βάθρο και πάλι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles