spot_img

Στο Indy 500 o Alonso με την Honda (upd)

Ο Fernando Alonso θα αγωνιστεί στο φετινό αγώνα για τα 500 μίλια της Ιντιανάπολις, όπως ανακοίνωσε η McLaren με ομάδα της Honda.

O Ισπανός οδηγός, θα χάσει το GP του Μονακό φέτος για να αγωνιστεί στο Indy  500, με την ομάδα της Andretti Autosport.

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν μυστικές συζητήσεις μεταξύ Alonso, McLaren και Honda για να αγωνιστεί ο Ισπανός στον μεγαλύτερο αγώνα του Indycar.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, θα αγωνιστεί με την ομάδα της Andretti Autosport και θα έχει τον χρωματισμό της McLaren που έχει στην F1.

Για τον πρώτο του αγώνα στο Indycar και στο Indy 500, o Alonso δήλωσε:

«Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο φετινό Indy 500, με την McLaren, τη Honda και την Andretti Autosport. To Indy 500 είναι ένας από τους πιο διάσημους αγώνες στον κόσμο. Αλλά το Monaco, θα είναι ο μόνος αγώνας που θα χάσω φέτος με την McLaren και θα επιστρέψω στο cockpit της MCL32 για το Καναδικό GP. Δεν έχω τρέξει ποτέ στο Indycar, ούτε έχω αγωνιστεί σε superspeedway πίστα, αλλά πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα. Έχω ξαναδεί Indycar από την τηλεόραση και είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται μεγάλη ακρίβεια για να αγωνίζεσαι τόσο κοντά με άλλα αυτοκίνητα με πάνω από 300 χλμ/ώρα».

Ο Alonso θα χάσει το GP Μονακό, με τον Jenson Button να είναι το φαβορί να αντικαταστήσει τον Ισπανό στην McLaren

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles