spot_img

Στο WEC o Button με την SMP Racing

O Jenson Button θα γίνει ο δεύτερος πρωταθλητής της F1 που θα δοκιμάσει την τύχη του στην Super Season και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής.

Ο Βρετανός αποχώρησε από την F1 στο τέλος του 2016 και έκτοτε πήρε έναν χρόνο μακριά από τις πίστες με εξαίρεση τη παρουσία του στον αγώνα του Super GT στη Suzuka και το GP του Μονακό. Όμως, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, το 2017 θα έκανε τη μεγάλη του επιστροφή, φυσικά μακριά από την F1.

O ίδιος υπέγραψε με την Honda και παίρνει μέρος σε όλο το 2018 με την Team Kunimitsu στο #100 Honda NSX στο Super GT. Όμως, δεν του αρκούσε μόνο αυτό και η μεγάλη ανακοίνωση έσκασε σήμερα.

Η SMP ανακοίνωσε πως ο Βρετανός θα αγωνιστεί με το #11 BR01 και θα το μοιραστεί μαζί με τους Mikhail Aleshin και Vitaly Petrov. Αυτό τον κάνει τον δεύτερο παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 που θα αγωνιστεί στην Super Season, μετά τον Fernando Alonso.

Ως αποτέλεσμα, οι δύο πρωταθλητές αυτοί θα διεκδικήσουν τη νίκη στις 24H του Le Mans, ενώ ο συνολικός αριθμός των οδηγών που έχουν αγωνιστεί στην F1 φτάνει στους 23.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles