spot_img

Stroll: «Στον Καναδά θα σημειώσουμε διπλό βάθρο»

Ο ιδιοκτήτης της Aston Martin, Lawrence Stroll, είναι πεπεισμένος πως θα καταφέρουν να φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα στο Grand Prix Καναδά και θα ανταγωνιστούν την κορυφή του grid.

Στην πιο ανταγωνιστική της σεζόν στο Πρωτάθλημα της Formula 1 η Aston Martin φαίνεται να συνάντησε την πρώτη καμπή στην έως τώρα εντυπωσιακή απόδοσή της. Στο Grand Prix Ισπανίας η ομάδας είχε το πιο απογοητευτικό αγωνιστικό της τριήμερο στη σεζόν. Η AMR23 είχε μεγάλη καταπόνηση στα ελαστικά και δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον ρυθμό της ανανεωμένης W14 E-Performance. Με το διπλό βάθρο της Mercedes-AMG στη Βαρκελώνη ανέβηκαν στην 2η θέση της κατάταξης στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Ο ιδιοκτήτης της βρετανικής ομάδας, Lawrence Stroll, όμως είναι πεπεισμένος πως θα καταφέρουν να φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες. Τόνισε μάλιστα πως ο γιός του και οδηγός της ομάδας, Lance Stroll, θα γίνει ο πρώτος Καναδός οδηγός, μετά τον Jacques Villeneuve το 1996, που θα ανεβεί ξανά στο βάθρο του Grand Prix Καναδά.

«Αυτό ακριβώς είναι το πλάνο μας και ευελπιστώ να έχουμε και τα δυο μονοθέσια στο βάθρο. Έχω πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι το μονοθέσιο θα είναι πολύ δυνατό στην πίστα του Μόντρεαλ και ταιριάζει με τις δυνατότητές του. Ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι και ειδικά ανυπομονώ για έναν ωραίο αγώνα. Πιστεύω θα φέρουμε πολλές λύσεις σε διάφορα προβλήματα και αναβαθμίσεις στον Καναδά. Ο Lance στη Βαρκελώνη έδειξε ότι τώρα ξεκινάει, του πήρε έξι ή επτά αγώνες για να νιώσει καλύτερα. Αλλά θεωρώ ότι και ο Lance και ο Fernando θα είναι στο ίδιο επίπεδο μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #116 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας.

Το 2026 η Aston Martin θα συνεργαστεί με την Honda Racing από την οποία θα προμηθεύετε μονάδες ισχύος. Ο Stroll δεν αποκλείει το σενάριο ο Alonso να αγωνίζεται με την ομάδα έως τότε.

«Πολλοί δεν θα μπορούσαν καν να πιστέψουν ότι ο Alonso θα αγωνιζόταν σήμερα. Ίσως το 2026 είναι κάπως μακριά για να είναι ακόμα εδώ, αλλά ποτέ μην λες ποτέ».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles