spot_img

MotoGP, Γερμανία: Τα ηνία ο Bezzecchi, σφοδρό ατύχημα για Marquez-Zarco

Μετά από την πρώτη ημέρα δοκιμών του MotoGP στη Γερμανία, ο Marco Bezzecchi βρίσκεται στην κορυφή των χρόνων, ενώ ο Marc Marquez είχε ακόμη ένα άσχημο ατύχημα. 

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Γερμανίας, τον έβδομο γύρο του MotoGP για το 2023, με το FP2. Στη μονόωρη διαδιακασία είχαμε τους αναβάτες να κάνουν δοκιμές προσομοίωσης αγώνα και κατατακτηρίων. Επιπλέον υπήρξε ένα πολύ άσχημο και τρομακτικό ατύχημα μεταξύ των Μαρκ Μάρκεθ και Ζοάν Ζαρκό.

Ταχύτερος μετά τα 60 λεπτά του FP2 ήταν ο Μάρκο Μπεζέκι της VR46 του Βαλεντίνο Ρόσι. Ο Ιταλός σημείωσε την ταχύτερη επίδοσή του στο τέλος της διαδικασίας στο 1:20,271 και ήταν μόλις 40 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος του Χόρχε Μαρτίν με την Pramac Racing. Τρίτος ήταν ο Αλέιξ Εσπαργκαρό με έναν εξαιρετικό χρόνο στο 1:20,352 που τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

Στην 4η θέση ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Πέκο Μπανάια, ενώ ο Τζακ Μίλερ βρέθηκε εντός της πρώτης 5άδας. Μετά από τρεις αγώνες, ο Φάμπιο Κουαρταραρό κέρδισε μια θέση στο Q2 των κατατακτηρίων, καθώς σημείωσε την έκτη ταχύτερη επίδοση της ημέρας. Ο Λούκα Μαρίνι ήταν 7ος, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η 8η θέση του Ενέα Μπαστιανίνι. Την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Άλεξ Μάρκεθ και Ζοάν Ζαρκό. Οι παραπάνω πήραν το εισιτήριο για το Q2 των κατατακτήριων δοκιμών, που θα ορίσουν το grid για τον Αγώνα Σπριντ και το Grand Prix.

Στο Q1 του Σαββάτου θα πάρει μέρος ο Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος δεν κατάφερε να σημειώσει μια καλή προσπάθεια στο FP2. Ο Ισπανός είναι σπεσιαλίστας στη Γερμανία, καθώς έχει οκτώ νίκες, τις περισσότερες από κάθε άλλο αναβάτη.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο, 17/6, στις 11:10 ώρα Ελλάδος με την τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Αποτελέσματα FP2 Grand Prix Γερμανίας

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles