spot_img

Σύγκρουση με τον τοίχο στο Q3 οι Hamilton και Russell (vid)

Με το χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του GP Αυστρίας για τους Lewis Hamilton και George Russell, με αμφότερους να έχουν έξοδο και σύγκρουση με τις μπαριέρες.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton στην προσπάθεια του να ολοκληρώσει έναν από τους γύρους του στο Q3, και με 3 στροφές να απομένουν, έχασε το πίσω μέρος της W13 και κατέληξε στην προστατευτική μπαριέρα διαλύοντας την δεξιά πλευρά του μονοθεσίου του. Oi αγωνοδίκες αναγκάστηκαν να βγάλουν την κόκκινη σημαία.
Δείτε το ατύχημα του Hamilton.

Αμέσως μετά την επανεκκίνηση της διαδικασίας, ο George Russell ήταν ο πρώτος οδηγός που βγήκε στην πίστα. Χωρίς να απομένει αρκετός χρόνος στην διαδικασία και με την πίεση στους ώμους του νεαρού Βρετανού να αυξάνεται, λίγα μέτρα πριν την τελευταία στροφή και αφήνοντας πίσω του το προτελευταίο kerb του γύρου, το μονοθεσίου του φαίνεται να χάνει τελείως την σταθερότητα του, στέλνοντας τον Russell στην προστατευτική μπαριέρα της τελευταίας εξόδου. Ως αποτέλεσμα καταστράφηκε και η δεύτερη Mercedes W13, καθώς και αναγκάζοντας πάλι την διεύθυνση του αγώνα να σταματήσει την διαδικασία του Q3.
Δείτε το ατύχημα του Russell.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles