spot_img

Συνεχίζεται η επιδρομή της Aston Martin στη Red Bull

Η ομάδα της Aston Martin πρόσθεσε στο προσωπικό της ένα σπουδαίο στέλεχος της Red Bull, τον ευρέως γνωστό και πετυχημένο στον τομέα της αεροδυναμικής ανάπτυξης Andrew Alessi.

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του εκτελεστικού διευθυντή αεροδυναμικής της Red Bull Dan Fallows από την ομάδα της Aston Martin, οι “πράσινοι” προχώρησαν άμεσα και στην υπογραφή συμβολαίου με έναν δεύτερο άνθρωπο-κλειδί της ίδιας ομάδας, όπως ο Alessi. Έτσι, επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι φήμες περί έντονων συζητήσεων μεταξύ Aston Martin και διαφόρων στελεχών της υποψήφιας πρωταθλήτριας ομάδας για το 2021.

Διαβάστε επίσης: Πέντε ερωτηματικά για το GP Αυστρίας

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι η ισχύς του συμβολαίου του εκτελεστικού διευθυντή αεροδυναμικής της Red Bull λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν. Συνεπώς θα ενταχθεί στο δυναμικό της Aston Martin από την αρχή του 2022 στην θέση του τεχνικού διευθυντή, σε αντίθεση με τον Alessi όπου η ισχύς του συμβολαίου του ξεκινάει την Πέμπτη 01/07/2021, δηλαδή πριν το από Grand Prix Αυστρίας. Ο Andrew Alessi, όπως γνωστοποιήθηκε, θα ηγείται από εδώ και στο εξής του αεροδυναμικού τμήματος της νέας του ομάδας.

Κοντά σε αυτά, ο εκτελεστικός διευθυντής της Aston Martin Otmar Szafnauer μάς θύμισε με τις δηλώσεις του:

Δύο εβδομάδες νωρίτερα ανακοινώσαμε της πρόσληψη του Luca Furbatto, στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή μηχανολογίας με την ισχύει συμβολαίου του να ξεκινάει εν ευθέτω χρόνο. Την προηγούμενη εβδομάδα, η επερχόμενη πρόσληψη του νέου τους τεχνικού διευθυντή Dan Fallows γνωστοποιήθηκε στο κοινό. Σήμερα, ο Andrew Alessi προστέθηκε στην εντυπωσιακή λίστα εκτελεστικών διευθυντών τεχνικού/αεροδυναμικού τμήματος. Το προσωπικό της ομάδας μας πάντα ήταν ιδιαίτερο και η προσπάθεια να παραμείνει προς αυτή την κατεύθυνση είναι συνεχής, όπως πάντα.

Αρκετές φορές μέσα στην φετινή σεζόν η ομάδα μας έχει υποτιμηθεί, καιρός λοιπόν να κάνουμε μια δυνατή επιστροφή η οποία θα κάνει την μεγάλη διαφορά. Αυτή είναι πραγματικότητα – με τις ορθές, ειδικές και ιδιαίτερα έμπειρες αφίξεις στην ομάδα μας όπως αυτή του Luca, του Dan και του Andrew αντιπροσωπεύουν ξεκάθαρα ως απόδειξη ότι αναπτύσσουμε τα τεχνικά αεροδυναμικά, μηχανολογικά τμήματα τόσο δυνατό όσο θα είναι και επιστροφή της ομάδας σε ανώτερα σκαλοπάτια του πίνακα κατάταξης.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Στυρίας. 

Αργότερα, ο Alessi δήλωσε πως ότι η απόφαση του να αφήσει των Αυστριακό κολοσσό και να μετακινηθεί στην ομάδα της Aston Martin πηγάζει από την πίστη του στην ομάδα που εδρεύει στο Silverstone, διότι θέτει τα θεμέλια για την ανάπτυξη μιας πετυχημένης ομάδας. Μεταξύ των άλλων πρόσθεσε:

Όπως όλοι μέσα και γύρω από την Formula 1, έχω παρατηρήσει και εντυπωσιαστεί από τις προοπτικές φιλοδοξίας της ομάδας στην οποία εισέρχομαι, της οποίας ηγείται ο Lawrence Stroll. Επίσης, έχω μια ιδιαίτερη ανυπομονησία να δουλέψω μαζί με τον Otmar Szafnauer, καθώς και με το αξιόλογο τεχνικό/μηχανολογικό προσωπικό της ομάδας αυτής. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εισέλθω στο προσωπικό της ομάδας αυτής, η οποία αναπτύσσεται με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. Είμαι έτοιμος να παρέχω σε αυτήν το μέγιστο των ικανοτήτων μου στην προσπάθεια ανάπτυξης του αεροδυναμικού και εκτελεστικού τομέα της ομάδας, με σκοπό τις νίκες στο άμεσο μέλλον.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Red Bull χάνει δύο αρκετά δυνατά ονόματα από την ομάδα που έχει δημιουργήσει στο Milton Keynes και μένει να αποδειχθεί εάν θα την επηρεάσει μακροπρόθεσμα.

Δείτε το GP Βελγίου για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles