spot_img

Τέλος από τη Honda o Marc Marquez

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Honda με τov πολυπρωταθλητή, Marc Marquez, έπειτα από συνολικά 11 χρόνια στο πρωτάθλημα του MotoGP.

Το πρώτο μεγάλο «μπαμ» της μετεγγραφικής περιόδου του MotoGP για το 2024 έγινε. Έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια, οι Marc Marquez και Repsol Honda θα χωρίσουν δρόμους στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Το μέλλον του Marc Marquez στη Honda είναι το πιο «καυτό» θέμα συζήτησης στο MotoGP αυτές τις ημέρες. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για τον Ισπανό πολυπρωταθλητή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς αλλά και από τη χαμηλή ανταγωνιστικότητα της RC213V σε σχέση με τον ανταγωνσμό.

Ο ίδιος ο Marquez είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι αν η Honda δεν μπορεί να του παρέχει μοτοσικλέτα ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα θα ψάξει αλλού για το μέλλον του και φαίνεται ότι έκανε πράξη την «απειλή» του. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το HRC, το αγωνιστικό τμήμα της Honda, ο Ισπανός δεν θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, που έληγε κανονικά στο τέλος του 2024.

Η ανακοίνωση αυτή ανοίγει το δρόμο για τη φημολογούμενη μετακόμιση του Marquez στο «στρατόπεδο» της Ducati και στην ομάδα της Gresini, όπου θα συναντήσει το μικρό αδελφό του, Alex.

Ακούστε την εκπομπή μας για τον κόσμο της Formula 1. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles