spot_img

O Leclerc μας δίνει μια… γεύση από το μονοθέσιο του 2024

Η Scuderia Ferrari προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν της Formula 1 και ο Charles Leclerc μας λέει της πρώτες του εντυπώσεις για το επόμενο μονοθέσιο που θα οδηγήσει. 

Σίγουρα η ιταλική ομάδα επιθυμεί να αφήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα πίσω της τη φετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1. H SF-23 δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και απέτυχε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα χέρια των Charles Leclerc και Carlos Sainz. Ωστόσο αποδείχθηκε πως μπορεί να κερδίσει αγώνες κι αυτό έγινε στη Σιγκαπούρη δια χειρός του Ισπανού.

Το 2024 πλησιάζει και στο εργοστάσιο του Μαρανέλο όλα τα τμήματα δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να αλλάξει η τύχη της ιταλικής ομάδας. Όπως σε όλες τις άλλες, έτσι και στη Ferrari ο σχεδιασμός του επόμενου μονοθεσίου είναι σε προχωρημένο στάδιο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους της ομάδας και σε οδηγούς να μαρτυρήσουν ορισμένα μυστικά.

Όταν ο Charles Leclerc ρωτήθηκε για τη Ferrari του 2024, απάντησε.

«Έχουμε μάθει πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ειδικά μετά τον αγώνα της Μόντσα διαπιστώσαμε πολλές αδυναμίες μας. Πιστεύουμε πως κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, κυρίως στον τομέα σχεδιασμού, κάτι που είναι πολύ θετικό. Το μονοθέσιο του 2024 θα είναι πολύ διαφορετικό από το φετινό. Απ’ όλα όσα έχουμε μάθει εφέτος, αυτό μας λέει πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και κάναμε σωστή επιλογή για το 2024. Όσα περισσότερα μαθαίνουμε, τόσο το καλύτερο για το 2024. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Θα ήταν όμως εύκολο να πούμε πως τα έχουμε μάθει όλα τώρα. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος πως έχουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από τη Red Bull, αλλά σίγουρα θα κάνουμε βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #125 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles