spot_img

Τεράστια μάχη των 5 στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών βλέπει η McLaren

Ο επικεφαλής της McLaren, Andreas Seidl, μίλησε για την σκληρή μάχη που θα δώσουν φέτος με στόχο να διατηρήσουν την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Κρίνοντας από την εικόνα των χειμερινών δοκιμών, θα ήταν δύσκολο και αρκετά τολμηρό να δηλώσουμε πως αναμένουμε ανατροπές στην μάχη για την κορυφής φέτος. Η τράπουλα του midfield όμως, δείχνει να έχει δεχθεί ένα καλό ανακάτεμα. Η ομάδα του Woking επιστρέφει στις κινητήριες μονάδες Mercedes, ευελπιστώντας να αποκτήσει την δύναμη των Πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: Στα επίπεδα του 2020 η ταχύτητα των μονοθεσίων

Ο Γερμανός επικεφαλής υπογράμμισε πως φέτος θα έρθουν αντιμέτωποι με πολύ σκληρό ανταγωνισμό .

Πιστεύω θα δώσουμε μια σκληρή μάχη με Aston Martin, Alpine και Ferrari. Επίσης η AlphaTauri, στις δοκιμές τουλάχιστον, φάνηκε να είναι πολύ δυνατή. Από τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και πρέπει να περιμένουμε μέχρι το πρώτο αγωνιστικό τριήμερο. Πιστεύω αν και οι αποδόσεις μας είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, σε αυτό ακριβώς το επίπεδο πρέπει να βρισκόμαστε.

Δείτε το GP Ισπανίας της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Η Βρετανική ομάδα το 2020 κατοχύρωσε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, με 202 βαθμούς. Βαθμολογικά ήταν πολύ κοντά με την Aston Martin, πρώην Racing Point, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση με διαφορά μόλις επτά βαθμών.

Εννοείται είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να τερματίσουμε στην 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών πέρυσι. Παράλληλα όμως, δεν έχουμε ξεχάσει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στον οποίο υπό διαφορετικές συνθήκες θα είχαμε τερματίσει στην 5η θέση. Εκεί λοιπόν θα επικεντρωθούμε και θα παλέψουμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η έναρξη της σεζόν βρίσκεται μόλις λίγες μέρες μακριά και όλοι αναμένουμε να δούμε την πραγματική απόδοση των ομάδων εντός πίστας. Θα καταφέρει η McLaren να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να απειλήσει σιγά σιγά την κορυφή στο Πρωτάθλημα Οδηγών και Κατασκευαστών;

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση των Χειμερινών Δοκιμών του 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles