spot_img

Την Πέμπτη κρίνεται η συμμετοχή του Rossi στο Mugello

O Valentino Rossi αποκάλυψε πως νιώθει ακόμα πολλούς πόνους μετά τον τραυματισμό του, όμως δεν έχει πάρει ακόμα το «οκ» των γιατρών.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, είχε ένα ατύχημα την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έκανε Motocross. O Rossi πήρε αμέσως εξιτήριο αμέσως, όμως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τους πόνους.

Ο ερχόμενος αγώνας του MotoGP είναι το GP Ιταλίας στην πατρίδα του «Γιατρού», όμως ακόμα δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στον σύμφωνα με τον ίδιο.

«Δυστυχώς τραυματίστηκα όταν έκανα προπόνηση με motocross και ο πόνος στο στήθος και την κοιλιά είναι ακόμα έντονος. Ευτυχώς η υγεία μου βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα και αυτό μου επιτρέπει να σκέφτομαι πιο θετικά το GP στο Mugello. Η επιθυμία μου να είμαι στην εκκίνηση είναι τόσο μεγάλη, που δουλεύω για να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μου μένουν ακόμα μερικές ημέρες. Την Πέμπτη θα με εξετάσουν οι γιατροί για να πάρω το “οκ” και αν είμαι καλά την Παρασκευή θα καταλάβω πραγματικά την κατάστασή μου. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κάνω τα πάντα για να είμαι στην πίστα την Κυριακή».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles