spot_img

Διψασμένος ο Alonso για τον τρίτο του τίτλο

Για ακόμα μία φορά ο Fernando Alonso δεν μάσησε τα λόγια του και δήλωσε πως ο μόνος του στόχος είναι να πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός οδηγός της McLaren, έρχεται μετά από την πρώτη του εμφάνιση στο Indy 500, O Alonso ήταν πολύ δυνατός, δείχνοντας την οδηγική του κλάση, όμως εγκατέλειψε στον 179ο γύρο από πρόβλημα στον κινητήρα. Παρά την εγκατάλειψη όμως, κέρδισε το βραβείο για τον Rookie της χρονιάς.

Τώρα, ο Ισπανός επιστρέφει στην πραγματικότητα, η οποία είναι η F1 και τονίζει για ακόμα μια φορά πως θέλει το τρίτο του πρωτάθλημα.

«Θέλω να γίνω ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής, όμως να μάχομαι στο Μονακό για την 6η-7η θέση δεν συγκρίνεται με αυτό που έζησα στο Indy 500. Όσον αναφορά τα αποτελέσματα, δεν μου έλειψε το Μονακό. Στον Καναδά τώρα, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Το μονοθέσιο βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα. Στην Ισπανία ήμουν 7ος στις κατατακτήριες, ενώ στο Μονακό και τα δύο μονοθέσια ήταν στο Q3. Μετά το μέσον της σεζόν, θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί».

Όσον αναφορά την επιστροφή του Ισπανού στο  Indy 500, ο CEO της McLaren, Zak Brown, δήλωσε.

«Εάν δεν υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα για να μην είναι οι δύο αγώνες την ίδια ημέρα, τότε δύσκολα θα επιστρέψουμε σύντομα. Ελπίζω του χρόνου να μαχόμαστε για νίκες στην F1».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles