spot_img

Τίποτα δεν είναι δεδομένο για τη Red Bull στο 2022

Στην Red Bull Racing πιστεύουν πως παρά την αξιοσημείωτη διαφορά τους στην κορυφή της κατάταξης, θα πρέπει να είναι αλάνθαστοι στην συνέχεια του Πρωταθλήματος για να κατοχυρώσουν τον τίτλο.

Η Red Bull Racing έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο Grand Prix Ουγγαρίας ο Verstappen σημείωσε την 8η νίκη του στο Πρωτάθλημα και διεύρυνε την διαφορά του στην κορυφή της κατάταξης στους 80 βαθμούς από τον Charles Leclerc στην 2η θέση. Αν και η ομάδα δείχνει να έχει λύσει κάποια από τα βασικά προβλήματα αξιοπιστίας στην μονάδα ισχύος της RB18, που παρουσίαζε στο ξεκίνημα της σεζόν, τα προβλήματα εντός πίστας δεν έχουνε εξαλειφθεί.

Ο Ολλανδός αντιμετώπισε μηχανικές δυσλειτουργείς στην πίστα του Hungaroring καθ’ όλο το αγωνιστικό τριήμερο. Το Σάββατο στις κατατακτήριες δοκιμές δεν μπόρεσε να σημειώσει χρόνο στο Q3 με πρόβλημα στον κινητήρα ενώ στον αγώνα της Κυριακής είχε πρόβλημα με τον συμπλέκτη, το οποίο οριακά θα μπορούσε να του κοστίσει τον αγώνα. Ο Verstappen πιστεύει πως αυτά τα θέματα πρέπει να λυθούν άμεσα και δεν πρέπει να καθησυχάζονται.

«Φυσικά και είναι σημαντικό που είμαστε πρωτοπόροι. Δεν θα είναι όμως κάθε αγωνιστικό τριήμερο το ίδιο εύκολο όπως στην Ουγγαρία. Που και εκεί, στον αγώνα είχαμε προβλήματα στον συμπλέκτη και στις αλλαγές ταχυτήτων, τα οποία έκαναν το μονοθέσιο δύσκολο στην οδήγηση. Γενικά είμαστε σε καλό σημείο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τα τελευταία νέα της Formula 1.

Την ίδια νοοτροπία με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή συμμερίζεται και ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner. Σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν αποκλείει τις Scuderia Ferrari και Mercedes AMG να περάσουν σε σκληρή αντεπίθεση μετά το καλοκαιρινό διάλλειμα.

«Ήταν ένας ευχάριστος τρόπος να ξεκινήσει το καλοκαίρι, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Η Ferrari είναι ταχύτατη και η Mercedes σιγά σιγά επανέρχεται στο παιχνίδι. Το Πρωτάθλημα έχει μέλλον ακόμα και με αγώνες sprint επίσης. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο και οι ερχόμενοι αγώνες είναι σε αρκετά διαφορετικές πίστες».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Απομένουν 9 αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και ο Verstappen χρειάζεται 5 νίκες ακόμα, ώστε να ισοφαρίσει το ρεκόρ των Sebastian Vettel και Michael Schumacher για τις περισσότερες νίκες σε μια σεζόν.

Πιστεύετε θα καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ αυτό και να γράψει την δική του ιστορία στην Formula 1;

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles