spot_img

Το ίδιο γρήγορος με τον Senna o Hamilton λέει ο Lowe

Ένας άνθρωπος που δούλεψε και με τον Ayrton Senna, αλλά και με τον Lewis Hamilton λέει πως οι δύο οδηγοί έχουν την ίδια ταχύτητα.

Ο Βρετανός δούλεψε δίπλα στον Senna το 1993 στην McLaren, ενώ έζησε όλη την καριέρα του Hamilton από το 1997, μέχρι και το 2016 στην Mercedes. O Lowe πιστεύει πως και οι δύο οδηγοί είναι από τους πιο σπουδαίους του σπορ.

Είναι και οι δύο από τους καλύτερους στην ιστορία του σπορ. Αδιαμφισβήτητα ο Hamilton έχει την ίδια ωμή ταχύτητα με τον Senna. Αυτοί οι οδηγοί είναι ικανοί να κάνουν έναν εξαιρετικό χρόνο στις κατατακτήριες όπως έκανε ο Lewis στον Καναδά. Έκανε χρόνο που πιθανότατα οι προσομοιώσεις και προβλέψεις της Mercedes δεν έδειχναν τέτοιο χρόνο. Πίστευαν πως μετά το FP3 η Ferrari τους είχε, αλλά ο Lewis βγήκε έξω και βούτηξε στα βαθιά. Δεν μπορούν να το κάνουν κάθε φορά, αλλά όταν το κάνουν λές “από πού στο καλό ήρθε αυτό”; Ο Lewis σίγουρα μπορεί να το κάνει και ο Ayrton ήταν ένας από αυτούς.

Στη συνέχεια, ο Lowe, μίλησε για την διαφορά στη προσωπικότητα των δύο οδηγών, δίνοντας τη δική του οπτική, ξεκινώντας με τον Hamilton.

Ως χαρακτήρες είναι πολύ διαφορετικοί. Πολύς κόσμος κριτικάρει τον Hamilton για μερικά πράγματα, αλλά πραγματικά είναι ένας gentleman και πολύ καθαρός οδηγός. Σκληρός, αλλά καθαρός. Όταν ήμουν παλιά στη Williams, o Ayrton ήταν αυτός που έπρεπε να κερδίσουμε. Τα καταφέραμε το 1992 και έμοιαζε απίστευτο, διότι ήταν αδίστακτος. Είχε πολλούς τρόπους εκφοβισμού, όμως τότε έτσι ήταν τα πράγματα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles