spot_img

Το νέο Fiat Panda διατίθεται σε έκδοση με φυσικό αέριο

Το Fiat Panda αποκτά και έκδοση με κινητήρα φυσικού αερίου, προσφέροντας ακόμη περισσότερες εναλλακτικές για οικονομία και πρακτικότητα.

Έχοντας αναγνωριστεί για την πρακτικότητα, την ευελιξία και την κορυφαία οικονομία καυσίμου, το Panda CNG διατηρεί στο ακέραιο τα χαρακτηριστικά που το αναδείξαν, διαθέτοντας αναβαθμισμένο επίπεδο στιλ και τεχνολογίας.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 12 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Αποτελώντας το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του με επιλογή κινητήρα CNG, το Panda αποτελεί σημείο αναφοράς όλων όσων επιθυμούν να αποκτήσουν αυτοκίνητο που ως βασικό καύσιμο θα έχει το φυσικό αέριο.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις χρειάζεται περίπου 3 ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα. Το φυσικό αέριο αποτελεί με διαφορά το πλέον φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο, με μηδενικές εκπομπές σωματιδίων και πολύ χαμηλότερες εκπομπές όλων των υπολοίπων ρύπων σε σχέση ακόμα και με τους πλέον προηγμένους κινητήρες βενζίνης, diesel ή LPG (υγραέριο).

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με αφιέρωμα στην αεροδυναμική της F1.

Διαθέτει δεξαμενές χωρητικότητας 12 κιλών για το φυσικό αέριο, αλλά και ρεζερβουάρ βενζίνης 35 λίτρων. Με αυτό τον τρόπο ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ανά πάσα στιγμή το καύσιμο που χρησιμοποιεί και παράλληλα να απολαμβάνει συνολική αυτονομία άνω των 750 χιλιομέτρων (μετρήσεις WLTP). Ο κινητήρας Turbo των 0,9 λίτρων αποδίδει 80 ίππους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στο νέο Fiat Panda CNG υπάρχουν δύο εκδόσεις με διαφορετική αισθητική και φιλοσοφία. Η City Life με έμφαση στις αστικές μετακινήσεις και η City Cross με off-road χαρακτηριστικά και περιπετειώδη χαρακτήρα για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν την αυξημένη απόσταση από το έδαφος που προσφέρει το Panda CNG σε σχέση με τις συμβατικές δικίνητες εκδόσεις. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο εκδόσεων είναι ο πλήρης εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας. Η τιμή κτήσης για το μοντέλο CNG στην ελληνική αγορά ξεκινάει από τα 12.650 ευρώ.

Δείτε το GP Βελγίου της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles