spot_img

Το νέο ιστορικό ρεκόρ που σημείωσε η Red Bull στην Τζέντα

Η Red Bull Racing αποχώρησε από τη Σαουδική Αραβία έχοντας σημειώσει ένα ακόμη ιστορικό ρεκόρ στην ιστορία της στη Formula 1. 

O Max Verstappen ήταν αυτός που θριάμβευσε στο Grand Prix Σαουδικής Αραβίας της Formula 1 στο σιρκουί πόλης της Τζέντα και έφτασε στις 56 νίκες στο σπορ. Ο Ολλανδός συνεχίζει να μαζεύει νίκες ασταμάτητα και έχει «βάλει στο μάτι» τους Michael Schumacher (91 νίκες) και Lewis Hamilton (103 νίκες).

  • Μην χάσετε απόψε, Τρίτη 12/3 στις 21:00 ώρα Ελλάδος την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας και τη συζήτηση για τα «καυτά θέματα» του σπορ. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά εδώ.

Όμως αυτή η νίκη δεν ήταν σημαντική μόνο για τον Verstappen, αλλά και για τη Red Bull Racing. H αυστριακή ομάδα έφτασε στις 115 στην ιστορία της στη Formula 1 και ξεπέρασε την ιστορική Williams Racing, η οποία έχει 114 νίκες. Έτσι, η ομάδα του Μίλτον Κινς σκαρφάλωσε στην 4η θέση της σχετικής λίστας του σπορ με τις περισσότερες νίκες.

Επόμενος στόχος είναι η Mercedes-AMG που βρίσκεται στην 3η θέση. Η γερμανική ομάδα έχει 125 νίκες στη Formula 1 και κρίνοντας από το μέτριο ξεκίνημά της, δεν αποκλείεται η Red Bull να την ξεπεράσει και μάλιστα μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Το ερώτημα είναι πλέον το πότε θα συμβεί αυτό και όχι αν θα συμβεί.

Η Red Bull Racing έκανε ντεμπούτο στη Formula 1 το 2005 έχοντας εξαγοράσει τη Jaguar στο τέλος του 2004. H πρώτη της νίκη ήρθε στο Grand Prix Κίνας του 2009, διά χειρός Sebastian Vettel.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles