spot_img

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Mercedes θα ακολουθήσει τον Hamilton στη Ferrari

H Scuderia Ferrari αναμένεται να κάνει ακόμη μια προσθήση από τη Mercedes-AMG, έπειτα από την απόκτηση του Lewis Hamilton. 

Οι παρασκηνιακές εξελίξεις στον κόσμο της Formula 1 συνεχίζονται και τραβούν την προσοχή από τα όσα συμβαίνουν (ή δεν συμβαίνουν) στην πίστα. Η Mercedes-AMG Petronas F1 Team ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει ένα σημαντικό στέλεχός της, ένα χρόνο μετά την πρόσληψή του.

  • Μην χάσετε απόψε, Τρίτη 12/3 στις 21:00 ώρα Ελλάδος την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας και τη συζήτηση για τα «καυτά θέματα» του σπορ. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά εδώ.

Ο λόγος για τον Jerome D’ Ambrosio, ο οποίος το 2023 έγινε ο διευθυντής εξέλιξης οδηγών της γερμανικής ομάδας από το 2023. Ο Βέλγος ήταν για πολλούς ο μελλοντικός διάδοχος του Toto Wolff στην ηγεσία της Mercedes και είχε αναλάβει ένα μεγάλο μέρος των καθηκόντων του James Vowles, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα για να γίνει επικεφαλής της Williams Racing.

O 38χρονος Βέλγος σύμφωνα με το racingnews365 αναμένεται να ενταχθεί σύντομα στο δυναμικό της Scuderia Ferrari ακολουθώντας τον Lewis Hamilton στην ιταλική ομάδα. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής «τάραξε» τα νερά της Formula 1 το χειμώνα όταν επέλεξε να αφήσει την ομάδα του Μπράκλεϊ για να γίνει κάτοικος Μαρανέλο από την επόμενη χρονιά.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.

Ο D’ Ambrosio είναι το δεξί χέρι του Toto Wolff στη Mercedes και σε ορισμένους αγώνες που δεν παραβρέθηκε ο Αυστριακός το 2023, ο Βέλγος είχε πάρει τη θέση του. Ο λόγος της απουσίας του Wolff στα Grand Prix Κατάρ και Ιαπωνίας της περασμένης χρονιάς ήταν λόγω εγχείρησης που είχε κάνει στο γόνατό του.

Προς το παρόν είναι άγνωστο ποιο ρόλο θα έχει ο D’ Ambrosio στη Ferrari και πότε θα ξεκινήσει να εργάζεται στο Μαρανέλο. Ενδεχομένως όμως να μην είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα αφήσει τη Mercedes για να ακολουθήσει τον Hamilton στην ιταλική ομάδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles