spot_img

Το προσπέρασμα του Hamilton που άφησε τον Verstappen με ανοιχτό το στόμα (vid)

Ο Lewis Hamilton απέδειξε πως ξέρει να προσπερνάει τους αντιπάλους του και μια συγκεκριμένη κίνηση άφησε τον Max Verstappen άναυδο.

To Grand Prix Μεξικού της Formula 1 για το 2023 δεν θα μείνει στην ιστορία για το θέαμα το οποίο προσέφεραν οι οδηγοί στους 71 γύρους. Όμως, αν και μπορεί να μην είναι στους κορυφαίους αγώνες της σεζόν, έγιναν ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα.

Ένα από αυτά ήταν η εγκατάλειψη του Sergio Perez έπειτα από μία παρακινδυνευμένη κίνηση στην πρώτη στροφή. Ο Μεξικανός βγήκε εκτός αγώνα επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά πως η σεζόν του πάει από το κακό στο χειρότερο. Ωστόσο υπήρξε ακόμη ένα στιγμιότυπο το οποίο ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Μην χάσετε απόψε, Τρίτη 31/10 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream #128 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ. 

Πρόκειται για το προσπέρασμα του Lewis Hamilton στον Charles Leclerc στον 40ο γύρο. Ο Βρετανός πήρε την εσωτερική για τη στροφή 1 και ολοκλήρωσε την προσπέραση πατώντας μάλιστα στο γρασίδι.

Το προσπέρασμα το είδαν σε επανάληψη οι οδηγοί στο χώρο αναμονής πριν ανέβουν στο βάθρο.

Συγκεκριμένα ο Max Verstappen συνομιλούσε εκείνη τη στιγμή με τον Hamilton και βλέποντας το προσπέρασμα του στον Leclerc γύρισε απότομα προς τον Βρετανό και είχε μείνει με ανοικτό το στόμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles