spot_img

Το σχέδιο της Ferrari να νικήσει τον Verstappen

Στη Scuderia Ferrari έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο ώστε να καταφέρουν το 2024 να εκθρονίσουν τον Max Verstappen από την κορυφή της κατάταξης.

Αυτό που έκαναν φέτος οι Max Verstappen και Red Bull Racing στη Formula 1 δεν το έχουμε ξαναδεί. Συνολικά 19 νίκες σε 22 αγώνες για τον Ολλανδό, με τις περισσότερες από αυτές να επιτυγχάνονται με σχετική άνεση.

Οι ομάδες προετοιμάζονται πλέον για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και όλοι θέλουν να σταματήσουν τον Max Verstappen και τη Red Bull Racing από το να φτάσουν σε άλλον έναν τίτλο. Πώς όμως θα το καταφέρουν αυτό;

Στη Scuderia Ferrari είναι έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση και να βάλουν τέλος στην κυριαρχία του 26χρονου Ολλανδού. Ο επικεφαλής της, Fred Vasseur, αναφέρθηκε σε έναν τομέα τον οποίο μπορεί η ομάδα του να εκμεταλλευτεί και να τον χρησιμοποιήσει υπέρ της στη μάχη του τίτλου.

«Δεν αμφισβητεί κανείς πως κυριάρχησε στη φετινή χρονιά. Το μόνο πρόβλημα, το οποίο ισχύει για όλους, είναι πως αν του ασκήσουμε έντονη πίεση τότε θα κάνει λάθη. Κανένας δεν ήταν σε θέση να ασκήσει πίεση στον Verstappen φέτος, εκτός από έναν-δύο αγώνες στο τέλος της σεζόν. Φυσικά και ο Carlos Sainz στη Σιγκαπούρη που κέρδισε. Όταν ήταν υπό πίεση, η Red Bull ξεκίνησε να κάνει λάθη και είχε κακό set-up. Όμως, όπως έγινε και στο Άμπου Ντάμπι, ήμασταν πάντα πολύ μακριά για να τους ασκήσουμε πίεση».

H Ferrari στοχεύει το 2024 να παλέψει και πάλι για το πρωτάθλημα της Formula 1. Για το λόγο αυτό στο εργοστάσιο όλα τα τεχνικά τμήματα δουλεύουν πολύ σκληρά ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τη διαφορά από τη Red Bull Racing και να την ξεπεράσουν.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι. Πατήστε εδώ για να την ακούσετε. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles