spot_img

To τεχνικό τμήμα της McLaren μόλις έγινε πιο ισχυρό

Ο νέος χρόνος μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για τη McLaren Racing, καθώς δύο πολύ δυνατά πρόσωπα έπιασαν δουλειά στο Ουόκινγκ.

Μία μεταγραφή που πέρασε ίσως στα… ψιλά φέτος στον κόσμο της Formula 1 ήταν αυτή του Rob Marshall. Ο Βρετανός αποτελούσε το δεξί χέρι του Adrian Newey στη Red Bull Racing, έχοντας από το 2006 το ρόλο του επικεφαλής σχεδιασμού, προτού προαχθεί στο ρόλο του επικεφαλής μηχανολογίας το 2016.

Παρότι η αυστριακή ομάδα έχει ως ένα από τα ατού της το γεγονός πως σε όλη της την πορεία είχε σταθερότητα στα ανώτατα στελέχη του οργανισμού, καλείται να λειτουργήσει χωρίς τον Μάρσαλ που από σήμερα, εντάσσεται στο δυναμικό της McLaren.

O 55χρονος θα αναλάβει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή στον τομέα της μηχανολογίας, όντας κομμάτι της ιδιαίτερης δομής της βρετανικής ομάδας που έχει τρεις τεχνικούς διευθυντές.

Υπεύθυνος για την αεροδυναμική θα είναι ένα άλλο πρώην στέλεχος της Red Bull, ο Πίτερ Προδρόμου, ενώ στο ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή Φιλοσοφίας Μονοθεσίου και Απόδοσης, θα είναι ο David Sanchez, που επέστρεψε στο Ουόκινγκ μετά τη θητεία του στο Μαρανέλο και τη Scuderia Ferrari, αντικαθιστώντας τον James Key.

Η τριάδα των τεχνικών διευθυντών θα αναφέρεται στον επικεφαλής της ομάδας, Andrea Stella.

Ακούστε την τελευταία εκπομπή μας για τη Formula 1 στο 2023 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles