spot_img

Todt: «Η κυριαρχία Hamilton-Mercedes μεγαλύτερη των Schumacher-Ferrari»

Ο πρόεδρος της FiA, Jean Todt, πιστεύει πως η τωρινή κυριαρχία των Lewis Hamilton-Mercedes είναι πιο πετυχημένη από τον συνδυασμό Michael Schumacher-Ferrari.

O Βρετανός κατέκτησε τον 7ο Παγκόσμιο Τίτλο του στο 2020, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά. Η εξασφάλιση του Πρωταθλήματος ήρθε με έναν τρομερό αγώνα στην Τουρκία, όπου κατέκτησε και τη νίκη. Με τα αποτελέσματα του στο 2020, έγινε ο πιο πετυχημένος οδηγός με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία και ισοφάρισε τον Schumacher σε Τίτλους.

Διαβάστε επίσης: Η αξιολόγηση των οδηγών του 2020, Μέρος Ά (20-16)

Στο γκαλά απονομής βραβείων της FiA, o Todt μίλησε για την κυριαρχία των Hamilton-Mercedes και τη συγκρίνει με την εποχή Schumacher-Ferrari. Ο Γερμανός είχε πάρει πέντε σερί Πρωταθλήματα στις αρχές της χιλιετίας, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Τώρα, ο Todt θεωρεί πως οι τωρινές επιδόσεις αποτελούν μεγαλύτερο επίτευγμα από αυτές της Ferrari.

Καταρχάς, νομίζω πως μιλάμε για διαφορετικά άτομα. Το μόνο που μπορούμε να συγκρίνουμε στους οδηγούς είναι τα 7 εναντίων των 7. Από την άλλη, γνωρίζουμε πως από τη μία μεριά έχουμε μια πολύ καλά οργανωμένη γερμανική ομάδα, με έναν υπερταλαντούχο οδηγό. Από την άλλη, είχαμε μια ιταλική ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία και διαφορετική προσέγγιση. Έγινε καλά οργανωμένη και έχτισε τις εγκαταστάσεις της και είχε έναν σπουδαίο οδηγό, τον Michael Schumacher. Πιστεύω όμως, πως η κυριαρχία των Hamilton και Mercedes είναι μεγαλύτερη από αυτή που είχαμε με Schumacher και Ferrari. Πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα, έχουν εξαιρετική αξιοπιστία. Ο Lewis έχασε τον αγώνα στο Σακχίρ και για πρώτη φορά στα δύο χρόνια δεν σκόραρε βαθμούς. Ήταν πραγματικά συναρπαστικό ρεκόρ. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα φτιάχνει ένα αξιόπιστο μονοθέσιο και ο οδηγός είναι σταθερός. Είναι ο τέλειος συνδυασμός.

Εσείς συμφωνείτε με τις δηλώσεις του Todt; Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες και ποια πιστεύετε πως είναι η καλύτερη στην ιστορία της F1;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μην χάσετε σήμερα στις 20:00μμ την εκπομπή “Slipstream” με καλεσμένους τους Πάνο Σεϊτανίδη, Τάκη Πουρναράκη, Κώστα Ψάρρα και καλεσμένο έκπληξη. Θα πραγματοποιήσουμε την ανασκόπηση του 2020 και θα κάνουμε το πρώτο F1 Quiz.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles