spot_img

Τώρα είναι τα δύσκολα για την Red Bull

Την πιο δύσκολη περίoδο της φετινής σεζόν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει η Red Bull, στοχεύοντας πλέον στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Παρά τα δύο συνεχόμενα βάθρα σε Ισπανία και Μονακό, η Red Bull δεν είναι τόσο δυνατή όσο θα περίμενε, παρά το γεγονός πως οι αναβαθμίσεις δούλεψαν πολύ καλά. Στην Βαρκελώνη, ο Riccardo έμεινε πάνω από 1 λεπτό πίσω, ενώ στο Monte Carlo πήρε την 3η θέση χάρη σε έξυπνη στρατηγική, παρά την ταχύτητα του μονοθεσίου.

Οι επόμενοι αγώνες σε Καναδά, Αζερμπαϊτζάν και Αυστρία αποτελούνται από πίστες που βασίζονται περισσότερο σε ισχύ, παρά στα χαρακτηριστικά του μονοθεσίου. Αυτό κάνει τον υπεύθυνο της ομάδας, Cristian Horner, να είναι αρκετά απαισιόδοξος για τους επόμενους αγώνες.

«Σίγουρα πλέον καταλαβαίνουμε το μονοθέσιο καλύτερα, βελτιώνουμε το μονοθέσιο καλύτερα και παίρνουμε την απαραίτητη απόδοση που χρειαζόμαστε σε πίστες όπως το Μονακό. Ανησυχώ όμως για το επόμενο διάστημα, καθώς ο Καναδάς και το Baku είναι εντελώς διαφορετικές πίστες. Τα επόμενα τρία σιρκουί στο Montreal, Baku και Spielberg θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Θα είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις της σεζόν, πέραν από την Monza. Εάν τα πάμε καλά σε αυτούς τους αγώνες και με τις αναβαθμίσεις που έρχονται, πιστεύω πως στο δεύτερο μισό θα μπορέσουμε να τα πάμε πολύ καλά».

Η Red Bull έκανε το καθήκον της και βελτίωσε το μονοθέσιο και περιμένει πλέον την αναβάθμιση στο κινητήριο σύνολο από την Renault πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles