spot_img

Τριπλή μονομαχία Τίτλου προβλέπει ο Morbidelli

Ο Franco Morbidelli προβλέπει τριπλή μονομαχία Τίτλου, έχοντας ξεχωρίσει τρεις κατασκευαστές πριν την έναρξη της σεζόν.

Ο Ιταλός έκανε ένα εξαιρετικό 2020 κερδίζοντας αγώνες, με τη συνολική του εικόνα να είναι εντυπωσιακή. Κανένας δεν περίμενε στην Yamaha να τερματίσει στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα τρομερό δεύτερο μισό. Αυτό έγινε μάλιστα με μοτοσυκλέτα του 2019 που είχε η Petronas SRT.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 22 Μαρτίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Οι δοκιμές στο Κατάρ έδωσαν την ευκαιρία στις ομάδες να δουν τη δυναμική τους. Όμως, οι συνθήκες ειδικά την τελευταία μέρα δεν επέτρεψαν σε πιο σαφή αποτελέσματα, αφήνοντας ορισμένα ερωτηματικά.

Τώρα, ο Morbidelli προετοιμάζει έδαφος για τη σεζόν του 2021 κατονομάζοντας τις Yamaha, Suzuki και Ducati ως διεκδικήτριες του Τίτλου.

Οι Ducati δείχνουν δυνατές, όπως και οι Suzuki. Οι υπόλοιπες Yamaha, αλλά και ο Vale ήταν και αυτές γρήγορες. Για την ώρα φαίνεται ότι θα έχουμε μάχη ανάμεσα σε Yamaha Ducati και Suzuki. Βελτιωθήκαμε, αλλά αυτό ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους. Ένιωθα άνετα στη μοτοσυκλέτα μου. Αυτό που είδα από τους χρόνους, είναι ότι ο Jack Miller είναι πολύ γρήγορος. Έχει πολύ καλό ρυθμό και είναι πολύ γρήγορος στην ευθεία. Ο Jack ήταν γρήγορος και πέρυσι και στο τέλος της χρονιάς είχε εξαιρετικό ρυθμό, οπότε σίγουρα θα είναι ένας από τους κορυφαίους τόσο σε αυτούς τους δύο αγώνες, όσο και στο πρωτάθλημα γενικότερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα έχουμε ένα Πρωτάθλημα όπου θα δούμε τριπλή μονομαχία Τίτλου; Θα δούμε νέο Πρωταθλητή στο MotoGP; Εάν επιστρέψει ο Marc Marquez, θα μπορέσει να είναι σε ανταγωνιστικό επίπεδο;

Ποιος θα ανακηρυχτεί Πρωταθλητής το 2021 στο MotoGP;

Δείτε το GP ΗΠΑ της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles