spot_img

Verstappen: «Απίστευτη σεζόν, δεν ξέρω αν θα το ξανακάνουμε»

Ο Max Verstappen μίλησε μετά το Grand Prix Αμπου ΝΤάμπι για τη σεζόν που είχε στο 2023 και αν μπορεί να επαναλάβει κάτι τέτοιο.

Η πιο κυριαρχική σεζόν οδηγού και ομάδας στην ιστορία της Formula 1 ολοκληρώθηκε ιδανικά για τους Max Verstappen και Red Bull Racing στο Grand Prix Άμπου Ντάμπι. Ο Ολλανδός σημείωσε τη 19η νίκη σε 22 αγώνες φέτος, με την αυστριακή ομάδα να μετρά 21 νίκες (οι άλλες δύο από τον Sergio Perez).

«Ήταν μία απίστευτη σεζόν, ο τελευταίος γύρος ήταν συναισθηματικά φορτισμένος. Ήταν η τελευταία φορά που κάθισα στο συγκεκριμένο μονοθέσιο, το οποίο μου χάρισε τόσα πολλά. Είμαι πολύ περήφανος για τη νίκη μου στον τελευταίο αγώνα, οφείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους στη Red Bull, ήταν μία εντυπωσιακή χρονιά. Θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε κάτι παρόμοιο στο μέλλον, όμως απολαύσαμε τη φετινή χρονιά»., ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τερματισμό.

Ο 26χρονος Ολλανδός ρωτήθηκε από τον David Coulthard πώς προσεγγίζει το επόμενο πρωτάθλημα.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να έχουμε άλλη μία τέτοια σεζόν, το γνωρίζουμε. Βέβαια πάντα θέλεις να βελτιώνεσαι, όμως δεν έχει να κάνει πάντα με τον αριθμό των νικών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα δούμε τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά, εργαζόμαστε σκληρά για να παρουσιάσουμε και πάλι ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Οι υπόλοιπες ομάδες θα θέλουν να μας νικήσουν του χρόνου, είμαστε έτοιμοι για την μάχη. Εν τω μεταξύ, θα απολαύσουμε όσα πετύχαμε φέτος».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Λας Βέγκας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 


Για το τέλος, ο Verstappen έστειλε το μήνυμά του στους φίλους της Formula 1 σε όλο τον πλανήτη.

«Ήταν μία απίστευτη χρονιά για τη Formula 1, με sold out σχεδόν σε όλες τις πίστες και τρομερή στήριξη από το κοινό. Ελπίζω όλοι οι θεατές να απόλαυσαν τον αγώνα και τους αγαπημένους τους οδηγούς. Σας ευχαριστούμε για τις επευφημίες».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles