spot_img

Verstappen: «Χρειάζομαι τέτοιους αγώνες μια στο τόσο»

Ο Max Verstappen μίλησε για τη νίκη του στο Grand Prix Καναδά, έναν αγώνα τον οποίο απόλαυσε και με το παραπάνω.

Έπειτα από έναν αγώνα στο Μονακό που κινήθηκε στη μετριότητα, ο Max Verstappen επέστρεψε στις νίκες στο Grand Prix Καναδά. Ο Ολλανδός έκανε τον τέλειο αγώνα στο Μόντρεαλ, απέφυγε τα λάθη, είχε τη σωστή στρατηγική και έφτασε στην 60η νίκη της καριέρας του.

Την ανάλυση του Grand Prix Καναδά και όλων όσων έγιναν στο Μόντρεαλ θα τα αναλύσουμε στην εκπομπή μας για την F1, την Τρίτη 11/6 στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Το link μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για έναν αγώνα τον οποίο απόλαυσε.

«Ήταν ένας τρελός αγώνας, συνέβαιναν τόσα πολλά πράγματα. Έπρεπε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Ως ομάδα τα πήγαμε πολύ καλά σήμερα, ήμασταν ήρεμοι, κάναμε τη σωστή στιγμή αλλαγή ελαστικών, το αυτοκίνητο ασφαλείας μας βοήθησε. Έπειτα διαχειρίστηκα τη διαφορά μου από τους υπόλοιπους. Τον λάτρεψα τον αγώνα, ήταν πολύ διασκεδαστικός. Τους χρειάζεσαι τέτοιους αγώνες μια στο τόσο».

Επιπλέον ρωτήθηκε και για το πρόβλημα που ανέφερε στον ασύρματο σχετικά με την ανάρτηση στο δεύτερο μισό του αγώνα. Ο Ολλανδός είπε.

«Δεν είχα κάποιο σημαντικό θέμα. Η ανάρτηση είναι ένας τομέας που πρέπει να δουλέψουμε, ξέρουμε το πρόβλημα. Έχουμε αρκετά περιθώρια για να βελτιωθούμε. Κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles