spot_img

Norris: «Δεν με βοήθησε το Αυτοκίνητο Ασφαλείας, ήμουν άτυχος»

O Lando Norris αναφέρθηκε στον αγώνα του στον Καναδά και το γεγονός πως δεν κατάφερε να κερδίσει το Grand Prix δίχως να φέρει ευθύνη. 

Για έναν ακόμα αγώνα ο Lando Norris  ήταν στο παιχνίδι της νίκης αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου. Ο Βρετανός οδηγός της McLaren Racing τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τον Max Verstappen, ο οποίος νίκησε στο Grand Prix Καναδά.

Την ανάλυση του Grand Prix Καναδά και όλων όσων έγιναν στο Μόντρεαλ θα τα αναλύσουμε στην εκπομπή μας για την F1, την Τρίτη 11/6 στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Το link μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Η πρώτη εμφάνιση του Αυτοκινήτου Ασφαλείας άλλαξε σημαντικά τον αγώνα του Νόρις, ο οποίος έχασε ενδεχομένως την ευκαιρία για τη νίκη. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τερματισμό, ο Βρετανός τόνισε πως ο αγώνας του επηρεάστηκε σημαντικά.

«Ήταν χαοτικός αγώνας, επεισοδιακός. Να είμαι ειλικρινής πιστεύω πως οδήγησα έναν καλό αγώνα, από την αρχή έως τον τερματισμό. Τα δύο πρώτα μου stint ήταν πολύ δυνατά αλλά με επηρέασε πολύ το Αυτοκίνητο Ασφαλείας. Όπως με βοήθησε στο Μαϊάμι σήμερα δεν το έκανε. Ειλικρινά πιστεύω πως έκανα τέλειο αγώνα, απλά ήμουν άτυχος αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Ήταν απολαυστικός αγώνας και μέσα στο μονοθέσιο είναι πολύ αγχωτικά τα πράγματα. Έτσι είναι όμως οι αγώνες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Όταν ρωτήθηκε για το τι πήγε στραβά, ο Norris απάντησε.

«Στην αρχή ήμουν στην 1η θέση με διαφορά 10-12 δευτερολέπτων, κέρδιζα 2-3 δευτερόλεπτα στο γύρο. Πάντα κάτι συμβαίνει όμως στο Μόντρεαλ. Μπράβο στον Max πάντως, έκανε έναν καλό αγώνα δεν έκανε λάθη. Ήταν διασκεδαστικός αγώνας και πήραμε βαθμούς».

Ο Lando Norris αναδείχθηκε Driver of the Day του Grand Prix Καναδά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles