spot_img

Verstappen: «Δεν έχουμε ταχύτητα για νίκη»

Ο Max Verstappen πιστεύει πως η απόδοση της Red Bull Racing στο GP Τουρκίας δεν είναι αρκετή ώστε του δώσει τη νίκη στον αγώνα.

Ο Ολλανδός δεν πιστεύει πως ο ρυθμός του είναι ικανός για να κερδίσει τη Mercedes στο GP Τουρκίας. Ο Max Verstappen είδε τον αντίπαλό του στο πρωτάθλημα οδηγών, Lewis Hamilton, να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Τουρκίας, την ίδια ώρα που ο ίδιος περιορίστηκε στην 3η θέση. Μετά την εφαρμογή της ποινής του Βρετανού, ο οδηγός της Red Bull θα βρεθεί στην πρώτη σειρά εκκίνησης. Λίγα μέτρα μπροστά του θα βρίσκεται ο team-mate του Hamilton, Valtteri Bottas. 

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μετά το τέλος της περιόδου, ο Verstappen ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η ομάδα του έχει τον απαιτούμενο ρυθμό για να κερδίσει τον αγώνα. Ο Ολλανδός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Όχι, όμως φυσικά θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τον προπορευόμενο και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Και θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στον αγώνα γενικότερα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ρωσίας.

Ο Verstappen δυσκολευόταν αρκετά με την ισορροπία του μονοθεσίου στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής. Είχε δηλώσει, μαζί με τον επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, πως τους περιμένει αρκετή δουλειά ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών. Μετά τη λήξη της δράσης του Σαββάτου, ο Verstappen αναφέρθηκε στην πρόοδο που έκανε η ομάδα του:

Κάναμε κάποιες σημαντικές βελτιώσεις συγκριτικά με την Παρασκευή, όπου δυσκολευόμασταν να βρούμε τον τρόπο για να είμαστε γρήγοροι σε αυτήν την πίστα. Η ομάδα προσπάθησε να βρει λύση και νομίζω πως στις κατατακτήριες δοκιμές ήμασταν λίγο καλύτεροι, όμως φυσικά δεν πετύχαμε το τέλειο. Πάντως, ήμουν αρκετά χαρούμενος με το αποτέλεσμα και τον γύρο που έκανα. Δεν μπορώ να είμαι τόσο απογοητευμένος με αυτό.

Τέλος, ο Verstappen ρωτήθηκε για την αυριανή εκκίνηση, με την απάντησή του να μην είναι θετική:

Δε νομίζω πως είναι καλό που εκκινώ από την εσωτερική. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη πρόσφυση σε αυτήν τη γραμμή. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Max Verstappen θα εκκινήσει δεύτερος μετά την ποινή του Hamilton, έχοντας τα medium ελαστικά, ενώ ίδια είναι και η επιλογή του Bottas μπροστά, αλλά και των Leclerc και Gasly πίσω του. Παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς ο κάθε πόντος είναι σημαντικός στο φετινό πρωτάθλημα της F1.

Δείτε το GP Μονακό για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles