spot_img

Verstappen: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος»

Μεγάλη ικανοποίηση για τον Max Verstappen και τη Red Bull Racing άφησε το Grand Prix Καναδά όπου κατάφεραν να πετύχουν μια νίκη σταθμός στην ιστορία τους στη Formula 1.

Ιστορική και συναισθηματική ήταν η νίκη του Max Verstappen στο Grand Prix Καναδά. Ο Ολλανδός Πρωταθλητής σημείωσε την 41η νίκη της καριέρας του στη Formula 1 ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του θρύλου Ayrton Senna. Παράλληλα, η νίκη αυτή χάρισε στην Red Bull Racing την 100η νίκη στην ιστορία της.

Ο Ολλανδός Πρωταθλητής για μια ακόμα φορά είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κλείδωσε εύκολα μια ακόμα νίκη. Εκκίνησε από την pole position και δεν απειλήθηκε καθόλου κατά τη διάρκεια των εβδομήντα γύρων στην πίστα του Μόντρεαλ. Φυσικά ο ίδιο δήλωσε άκρως χαρούμενος με το αποτέλεσμα καθώς όπως τόνισε δεν ήταν και ένας τόσο εύκολος αγώνας.

«Είμαι απίστευτα χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Δεν ήταν ένας ξεκάθαρος αγώνας, γιατί τα ελαστικά δεν είχαν καλή πρόσφυση επειδή με τον αέρα σήμερα είχε περισσότερο κρύο σε σχέση με την Παρασκευή και γλιστρούσα αρκετά. Τα καταφέραμε όμως και είναι απίστευτο να σημειώσω την 100η νίκη για την ομάδα. Είναι και για μένα απίστευτο και τα νούμερα αυτά είναι κάτι που δεν περίμενα ποτέ να πετύχω. Το απολαμβάνουμε αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και σήμερα ήταν μια ακόμα καλή μέρα για εμάς».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #116 για τον κόσμο της Formula 1.

Για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν η διαφορά του Verstappen στην κορυφή από την 2η θέση, όπου τερμάτισε ο Fernando Alonso, δεν ξεπέρασε διπλά ψηφία και έφτασε οριακά τα δέκα δευτερόλεπτα. Αν και οι Aston Martin και Mercedes-AMG είχαν αρκετά δυνατό ρυθμό δεν μπόρεσαν να φτάσουν εκείνο της RB19. Ο Verstappen στο τέλος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους οπαδούς για την υποστήριξή τους.

«Πάνω κάτω τα πράγματα ήταν όπως τα περίμενα, αλλά όπως είπα και πριν ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεν είχα καλή πρόσφυση στα ελαστικά και δεν μπορούσα να τα κρατήσω σε καλή θερμοκρασία. Ίσως και γι’ αυτό η διαφορά δεν ήταν τόσο μεγάλη. Είχαμε μερικά αυτοκίνητα ασφαλείας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Οι οπαδοί εδώ είναι πραγματικά πολύ παθιασμένοι με το άθλημα και φάνηκε ειδικά εχθές που έβρεχε πολύ. Λατρεύουμε να ερχόμαστε σε αυτή τη πίστα και εύχομαι να συνεχίσουμε για πολύ καιρό».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles