spot_img

Verstappen: «Δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα»

Ο Max Verstappen ανέβασε τον πήχη στο 2024 και ήταν εντυπωσιακός στον πρώτο αγώνα της Formula 1 στο 2024. 

Σε «περίπατο» για τον Max Verstappen και τη Red Bull Racing εξελίχθηκε το Grand Prix του Μπαχρέιν, πρώτος αγώνας της σεζόν 2024 στη Formula 1.

Ο Ολλανδός κρατήθηκε στην εκκίνηση μπροστά από τον Charles Leclerc της Scuderia Ferrari και έκτοτε δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο.

«Η εκκίνηση μου ήταν καλή, όμως εδώ η πρώτη στροφή είναι πολύ κλειστή και πρέπει να υπερασπιστείς την εσωτερική για να είσαι ασφαλής. Από εκεί και πέρα εστίασα στον αγώνα μου», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής μετά το τέλος του αγώνα. «Η σεζόν είναι μεγάλη, θα ξεκουραστώ 1-2 ημέρες και μετά έχουμε πάλι αγώνα».

Ο Verstappenχαρακτήρισε απίστευτο το ότι έφθασε τις 55 νίκες στη Formula 1.

«Τα πράγματα κύλησαν σήμερα καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Το μονοθέσιο ήταν ευχάριστο στην οδήγηση, ανεξάρτητα από τη γόμα ελαστικών. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό και ήταν σούπερ απολαυστικό να το οδηγείς. Μείναμε μακριά από τα προβλήματα και κάναμε μία εξαιρετική αρχή στη χρονιά. Δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να πάνε καλύτερα για εμάς. Ένιωθα πολύ καλά στο μονοθέσιο. Είναι πάντα ιδιαίτερο να έχεις τέτοιες μέρες όπου όλα πηγαίνουν τέλεια, γιατί είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις μας για τη νέα σεζόν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles