spot_img

GP Μπαχρέιν: O Verstappen κέρδισε διαλύοντας τον ανταγωνισμό με το «καλημέρα»

Ο Max Verstappen της Red Bull Racing ήταν ο πρωταγωνιστής στο Grand Prix Μπαχρέιν κερδίζοντας έναν συναρπαστικό αγώνα για την πρεμιέρα της φετινής σεζόν της Formula 1.

Με μία εξαιρετική εμφάνιση, ο Max Verstappen πρωταγωνίστησε στο Grand Prix Μπαχρέιν της Formula 1 έχοντας τρομερό ρυθμό και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν του 2024. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing εκκίνησε από την pole position, αμύνθηκε τη στιγμή που έπρεπε, επιτέθηκε όταν χρειάστηκε και έφτασε σε μία ακόμη νίκη. Επιπλέον έκανε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα και πήρε συνολικά 26 βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Sergio Perez, o oποίος ολοκλήρωσε το 1-2 για τη Red Bull. Έτσι, για τρίτη σερί χρονιά είχαμε κυριαρχία από μία ομάδα στο Grand Prix Μπαχρέιν. Ο Μεξικανός έκανε έναν μεστό αγώνα δίχως προβλήματα ή λάθη και ανέβηκε για μία ακόμη φορά στο βάθρο. Ο Carlos Sainz της Scuderia Ferrari ολοκλήρωσε το βάθρο των νικητών. Ο Ισπανός είχε εξαιρετικό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έκανε εντυπωσιακά προσπεράσματα στον teammate του και ήταν ο μόνος που κατάφερε να αμφισβητήσει το 1-2 της RBR.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις μας για τη νέα σεζόν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Charles Leclerc Με τη δεύτερη Ferrari SF-24. O Μονεγάσκος είχε ένα κακό πρώτο στιντ και δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του teammate του. Ωστόσο κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον George Russell της Mercedes-AMG, o οποίος έκλεισε την πρώτη 5άδα.

Ο Βρετανός οδηγός άντεξε στην πίεση του Lando Norris της McLaren στους τελευταίους γύρους και τον κράτησε πίσω του για 1,6 δευτερόλεπτα. Ο Lewis Hamilton με τη δεύτερη W15 ήταν στην 7η θέση της κατάταξης, ο οποίος πλησίασε επικίνδυνα στο τέλος του αγώνα τους δύο οδηγούς μπροστά του.

O Oscar Piastri της McLaren τερμάτισε σε μια φτωχή 8η θέση στην κατάταξη ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσαν οι οδηγοί της Aston Martin. O Fernando Alonso ήταν 9ος, ενώ ο Lance Stroll κατάφερε, έπειτα από επαφή στον πρώτο γύρο που τον έριξε τελευταίο, να τερματίσει 10ος.

Αποτελέσματα GP Μπαχρέιν

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles