spot_img

Verstappen: «Δεν ξέρω αν είμαστε γρήγοροι»

Με μια ακόμη pole position κλείνει την άκρως επιτυχημένη σεζόν της Formula 1 για το 2023 ο Max Verstappen.

Αν και όλα έδειχναν ανοιχτά μετά το τέλος του FP3, με τον George Russell και τον Lando Norris να φαίνονταν άκρως ανταγωνιστικοί την ώρα που ο Max Verstappen δυσκολευόταν με την RB19, εν τέλει ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο. Κανένας δεν μπόρεσε να πλησιάσει το 1:23:445 και έτσι ο Verstappen πρόσθεσε άλλη μια pole στη συλλογή του. Στην 1η σειρά της εκκίνησης ο Ολλανδός θα υποδεχτεί τον Charles Leclerc, με τον Oscar Piastri να κλείνει την πρώτη 3αδα των κατατακτηρίων.

Στις δηλώσεις, ο Jolyon Palmer ρώτησε τον Verstappen για τον γύρο του και το πως κατάφεραν να έχουν έτοιμο το μονοθέσιο για τις κατατακτήριες, έπειτα από 2 δύσκολες ελεύθερες δοκιμές, ενώ δεν παρέλειψε να ρωτήσει και την αυριανή προσέγγιση του Ολλανδού ενόψει του τελευταίου αγώνα της RB19. Ο Verstappen απάντησε:

«Δυσκολευτήκαμε όλο το Σαββατοκύριακο. Σίγουρα βελτιώσαμε το μονοθέσιο για τις κατατακτήριες και έπειτα μπορούσαμε να πιέσουμε περισσότερο. Οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην pole. Το πρόβλημα μας στα ελεύθερα ήταν ότι γλιστρούσαμε πολύ, και στη συγκεκριμένη πίστα μπορείς να χάσεις πολύ χρόνο από μικρά γλιστρήματα, αλλά στις κατατακτήριες αισθάνθηκα το μονοθέσιο πιο συνδεδεμένο. Για τον αυριανό αγώνα θα δούμε. Δεν έχω ιδέα πόσο γρήγοροι θα είμαστε αν και συνήθως τα πάμε πολύ καλά. Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, την ευχαριστηθήκαμε πολύ και εννοείται είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για το τι έχουμε πετύχει φέτος».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Λας Βέγκας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles