spot_img

Verstappen: «Δύσκολα θα σπάσω τα ρεκόρ του Hamilton»

Ο Max Verstappen ναι μεν δεν αποκλείει το σενάριο να σπάσει στο μέλλον το ρεκόρ νικών του Lewis Hamilton ή την Red Bull Racing να κερδίζει όλους τους αγώνες του 2023, παραμένει ρεαλιστής και προσγειωμένος.

Στο Grand Prix Καναδά ο Max Verstappen σημείωσε την 41η νίκη της καριέρας του στη Formula 1 ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του θρύλου Ayrton Senna. Ο Ολλανδός βαδίζει με μεγάλη σιγουριά στον 3ο σερί τίτλο με την RB19 να παραμένει το πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο του grid. Αν και είναι αδύνατο να προβλέψουμε για πόσο καιρό ακόμα η Red Bull Racing θα έχει την κυριαρχία στο Πρωτάθλημα, όπως για παράδειγμα η Mercedes-AMG κατά την περίοδο 2017 με 2020, πολλοί αναρωτούνται αν ο Verstappen θα καταφέρει να φτάσει και να ξεπεράσει το ρεκόρ του Lewis Hamilton με 103 νίκες. Ο ίδιος τόνισε πως το ρεκόρ αυτό δεν είναι μια βασική του προτεραιότητα.

«Πιστεύω θα είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να έχει το κατάλληλο μονοθέσιο για αρκετό καιρό και δεν ξέρω κατά πόσο έχουμε κάτι τέτοιο. Δεν είμαι όμως κάτι που με έχει απασχολήσει και πολύ, απλά αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν και απολαμβάνω την κάθε στιγμή».

Η Red Bull μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα δεν έχει απειληθεί στην κορυφή του grid και σε αντίθεση με το ξεκίνημα του 2022 δεν έχουν καμία εγκατάλειψη σε αγώνα. Οι Sergio Perez και Verstappen έχουν μοιραστεί τις νίκες των τελευταίων οχτώ αγώνων. Αν και η σεζόν έχει ακόμα μέλλον αρκετοί οδηγοί δεν έχουν αποκλείσει το σενάριο η αυστριακή ομάδα να κερδίσει όλους του υπόλοιπους αγώνες του 2023. Ο Verstappen όμως βλέπει τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

«Αν κρίνουμε από την απόδοσή μας τώρα, τότε ναι μπορούμε. Είναι όμως κάτι μη ρεαλιστικό. Πάντα κάτι μπορεί να πάει στραβά μέσα στη σεζόν που τις περισσότερες φορές δεν είναι στον έλεγχό μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #117 με την ανάλυση του GP Καναδά και τις προβλέψεις μας για το GP Αυστρίας. 

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles