spot_img

Verstappen: «Είμαι πανευτυχής»

Ο Max Verstappen  ήταν πανευτυχής για το γεγονός πως κατέκτησε τη νίκη στο GP Μονακό, παίρνοντας και κεφάλι στη βαθμολογία οδηγών.

Ο Ολλανδός εκκίνησε από την πρώτη θέση ουσιαστικά, όταν επισημοποιήθηκε πως ο Charles Leclerc δεν θα ξεκινήσει τον αγώνα. Έκανε έναν σταθερό, ταχύτατο αγώνα με εξαιρετική στρατηγική, την οποία εκτέλεσε άψογα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 26 Μαΐου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό – INDY 500 SPECIAL

Μετά τον αγώνα μίλησε για το γεγονός πως κατέκτησε τη νίκη στο Μονακό και ήταν πανευτυχής με το αποτέλεσμα αυτό.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα όσα κατακτήσαμε ως ομάδα. Είμαι πανευτυχής που κέρδισα το GP Μονακό, καθώς είναι μια πολύ δύσκολη πίστα και χρειάζεσαι ένα πολύ σταθερό τριήμερο. Έπρεπε να επικεντρωθώ στον αγώνα μου και να έχω σταθερό ρυθμό. Το να είσαι συγκεντρωμένος για τόσους γύρους είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Είναι πολύ εύκολο να χαλαρώσεις όντας στη κορυφή και να κάνεις λάθος. Είχαμε πάρα πολύ καλό ρυθμό αγώνα. Κάθε φορά που κάποιος προσπαθούσε να μας πιέσει, είχαμε απάντηση και άνοιγα τη διαφορά.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μονακό.

Κοιτώντας μπροστά, ο Verstappen γνωρίζει πως η μάχη με την Mercedes θα συνεχιστεί στον επόμενο αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν.

Κοιτώντας τον επόμενο αγώνα, πιστεύω πως η Mercedes θα είναι η κορυφαία ομάδα. Είναι ταχύτατοι σε κανονικές πίστες. Ηγούμαστε του Πρωταθλήματος και ελπίζω να είμαστε στη κορυφή μέχρι το τέλος του. Για την ώρα όμως ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους πίσω στο εργοστάσιο και στην ομάδα στην πίστα. Κερδίσαμε το GP Μονακό, ας το απολαύσουμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η δράση πλέον της F1 θα μεταφερθεί σε ένα άλλο σιρκουί πόλης, αυτό του Μπακού, στο διάστημα 4-6 Ιουνίου. Θα καταφέρει ο Verstappen να πάρει τη δεύτερη σερί του νίκη στο Αζερμπαϊτζάν;

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles