spot_img

Verstappen: Εκτός για μία ακόμα φορά από την Mercedes

Πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Max Verstappen στο GP Ουγγαρίας, μετά από τη σύγκρουση που προκάλεσε η Mercedes του Valtteri Bottas στην εκκίνηση.

Ακόμα ένα αγωνιστικό τριήμερο εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο για την Red Bull. Οι δυο οδηγοί της, Max Verstappen και Sergio Perez, εκκίνησαν τον αγώνα στην τρίτη και τέταρτη θέση πίσω από τις δυο Mercedes.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 2 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Valtteri Bottas έκανε μια πολύ κακή εκκίνηση χάνοντας 2 θέσεις. Στην πρώτη στροφή της πίστας ήρθε σε επαφή με τον Lando Norris με αποτέλεσμα να προσκρουστούν με τις δυο Red Bull.

Μην χάσετε την Τρίτη 21:00μμ την εκπομπή “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας. 

Το μονοθέσιο του Μεξικανού υπέστη ζημιά στον κινητήρα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Τα πράγματα δεν έδειχναν καλά ούτε για τον Ολλανδό οδηγό, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευση του.

Έχουν συμβεί πολλά τέτοια περιστατικά από τα οποία έχουμε χάσει πολύτιμους βαθμούς και για μια ακόμα φορά μας έβγαλε εκτός η Mercedes. Μετά την σύγκρουση το μονοθέσιο είχε μεγάλη ζημιά από την δεξιά μεριά, στο πάτωμα και στο bargeboard. Σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα ήταν σχεδόν αδύνατο να οδηγήσω και να πιέσω. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, κατάφερα να κερδίσω ένα βαθμό, που είναι προτιμότερο από το τίποτα, αλλά σίγουρα όχι το αποτέλεσμα που θα ήθελα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας. 

Ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε ξανά στην κορυφή με 192 βαθμούς και ακολουθεί ο Verstappen με 186. Παράλληλα μετά τις ατυχίες της βρετανικής ομάδας, η Mercedes βρέθηκε ξανά πρώτη στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Στιγμές σαν και αυτές είναι πολύ απογοητευτικές, αλλά απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είμαι σίγουρος πως μετά το διάλειμμα θα επιστρέψω ακόμα καλύτερος και φυσικά ελπίζω το μονοθέσιο να είναι ανταγωνιστικό. Βέβαια αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην συνέχεια. Η Mercedes συνεχίζει να είναι ταχύτατη, εμείς όμως δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε την προσπάθεια. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να συνεχίσουμε να πιέζουμε και θα δούμε που θα βρεθούμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ενόψει του διαλείμματος για τον μήνα Αύγουστο, και οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να φέρουν ένα πιο ανταγωνιστικό πακέτο εντός πίστας.

Δείτε το GP Βελγίου για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles