spot_img

Verstappen για Mercedes: «Μας χρήζουν φαβορί για να ασκήσουν πίεση»

Ο Max Verstappen αρνήθηκε να αναγνωρίσει την υπεροχή της Red Bull ενόψει της νέας σεζόν, κάνοντας λόγο για “παιχνίδια ψυχολογίας” από την πλευρά της Mercedes.

Η Red Bull αναδείχθηκε η ταχύτερη στις φετινές Χειμερινές Δοκιμές στο Μπαχρέιν μέσω του Max Verstappen. Από την άλλη, η Mercedes ήρθε αντιμέτωπη με τεχνικά προβλήματα στην W12 που επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό το πρόγραμμά της.

Διαβάστε επίσης: Οι προβλέψεις του Automotonews για το 2021

Ο εντυπωσιακός ρυθμός που επέδειξε η αυστριακή ομάδα οδήγησε την πρωταθλήτρια σε ισχυρισμούς περί υπεροχής του συνολικού πακέτου της σε απόδοση. Ο Verstappen από την μεριά του μετρίασε την ατμόσφαιρα, δείχνοντας ότι κρατά μικρό καλάθι ενόψει της ανερχόμενης πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Σίγουρα οι δοκιμές μας ήταν μια καλή αρχή και πρέπει να χαιρόμαστε που καταγράψαμε τόσους πολλούς γύρους και κατανοήσαμε το μονοθέσιο. Ωστόσο, αυτό δεν μας εξασφαλίζει καμία εικόνα σε ό,τι αφορά την καθαρή απόδοση. Ξέρω ότι οι άνθρωποι χαίρονται με αυτό και νομίζουν πως απλά τα λέμε αυτά για τους τύπους, αλλά η Mercedes είναι το φαβορί. Και πώς να μην είναι άλλωστε, έχουν κατακτήσει επτά συνεχόμενα παγκόσμια πρωταθλήματα. Είμαι σίγουρος πως θέλουν οι άνθρωποι να πιστέψουν ότι είμαστε το φαβορί, ώστε να μας ασκήσουν πίεση. Φυσικά, εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στη δικιά μας δουλειά.

Δείτε το GP ΗΠΑ της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Ο Ολλανδός τόνισε πως θα ήταν αβάσιμο να αποκλείσει, τόσο ο ίδιος όσο και η Red Bull, την Mercedes ως υπολογίσιμο αντίπαλο.

Σας βεβαιώνω πως όλοι στην ομάδα και την Honda πιέζουν ώστε να την ξεπεράσουμε [την Mercedes], όπως και κάθε άλλον που μπορεί να είναι γρήγορος φέτος. Θα ήταν χαζό να αναμένουμε μια εύκολη μάχη βλέποντας απλώς την έκβαση ενός τεστ και νομίζοντας ότι είμαστε καλύτεροι. Προσωπικά, αναμένω την διαδικασία του Q3, καθώς εκεί μπορείς να δεις πόσο έχει εξελιχθεί ο καθένας αποδοτικά. Έπειτα, θα παρατηρήσουμε ποια ομάδα μπορεί να διατηρήσει την απόδοσή της σε συνθήκες αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Συμφωνείτε με τα λεγόμενα του οδηγού της Red Bull; Ποια νομίζετε ότι θα είναι η δυναμική των ομάδων στον εναρκτήριο αγώνα στο Μπαχρέιν;

Μην χάσετε αύριο στις 18:00μμ την εκπομπή Slipstream, με το δεύτερό μας F1 quiz και προβλέψεις για τη νέα σεζόν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles