spot_img

Verstappen: «Η Red Bull δεν μπορεί ακόμα νίκη»

Ο Max Verstappen πιστεύει πως η νέα Red Bull RB13 δεν είναι αρκετά δυνατή, ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί την Mercedes και την Ferrari.

Η Red Bull σημείωσε τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο στα δύο τεστ χειμερινών δοκιμών στην Βαρκελώνη, πίσω από την Ferrari, την Mercedes και την Williams.

Διαβάστε επίσης

Όμως, παρά το γεγονός πως δεν είδαμε την Αυστριακή ομάδα να κάνει γρήγορους γύρους, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως στην Αυστραλία η RB13 θα είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με την Βαρκελώνη.

Παρά τις φήμες, ο Verstappen δεν είναι αισιόδοξος και πιστεύει πως η ομάδα του θα υστερεί του ανταγωνισμού.

«Πρέπει να περιμένουμε να δούμε το κατά πόσο καλοί είμαστε. Προσωπικά, δεν πιστεύω πως μπορούμε να παλέψουμε ακόμα για τη νίκη. Πολλά μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως δεν είναι ακόμη αρκετό».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Verstappen, ποντάρει στην καλή εξέλιξη που είχε η Red Bull μέσα στο 2016, όπου κατάφερε να ξεπεράσει σε δυναμική την Ferrari και να καταλήξει στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

«Η Ferrari σίγουρα έκανε ένα βήμα εμπρός φέτος. Η Mercedes θα είναι σίγουρα δυνατή. Πιστεύω πως έκαναν κι αυτοί με τη σειρά τους sandbagging. Πιστεύω και οι δύο είναι μπροστά μας, όμως αν συνεχίσουμε με τον ρυθμό που είχαμε πέρυσι μπορούμε να τους φτάσουμε. Μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα, όμως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles