spot_img

Πράσινο φως για τον spec 2 κινητήρα της Mercedes για την Αυστραλία

Η Mercedes επιβεβαίωσε πως όλες οι πελατειακές της ομάδες θα χρησιμοποιήσουν την τελευταία έκδοση του κινητήρα της για το 2017, παρά τις φήμες που την ήθελαν να προβληματίζεται λόγω αξιοπιστίας.

Στο τελευταίο χειμερινό τεστ δοκιμών, πολλές ήταν οι αναφορές που γινόντουσαν, πως η Mercedes ανησυχεί για την αξιοπιστία του νέου της κινητήρα που θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Αυτό ενδεχομένως να καθυστερούσε την εμφάνιση του spec 2 κινητήρα, τουλάχιστον για την αρχή της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Ωστόσο, μέσα από την ίδια την Mercedes αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μονάδα ισχύος. Επιπλέον, όλες οι πελατειακές ομάδες της Γερμανικής εταιρίας θα χρησιμοποιήσουν τον κινητήρα που δοκίμασαν οι Lewis Hamilton και Valtteri Bottas στο δεύτερο τεστ.

Η Mercedes έχει κάνει αρκετές αλλαγές στον κινητήρα της για το 2017, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως στο δυναμόμετρο η βελτίωση ανέρχεται στα 70 άλογα. Όμως, αυτό δεν φάνηκε στην πίστα, παρά το γεγονός πως ήταν μόνο για τις δοκιμές.

Ωστόσο, φαίνεται πως το μονοθέσιο των πρωταθλητών γυρνούσε στην πίστα με συντηρητικές ρυθμίσεις όσον αναφορά το κινητήριο σύνολο, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα να δοκιμάσει επιπλέον λύσεις ενόψει της έναρξης της σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αν ισχύει η συντηρητική προσέγγιση της Mercedes, τότε ίσως εξηγείται το γεγονός πως η Ferrari φάνηκε να έχει το πάνω χέρι. Όμως γνωρίζουμε πως η ίδια η Scuderia δεν έδειξε το αληθινό της πρόσωπο, παρά τους εξαιρετικούς χρόνους.

Οι απαντήσεις θα δοθούν στην Αυστραλία, όμως με την κατάργηση του συστήματος με τα token του κινητήρα, η εξέλιξη μέσα στη σεζόν θα παίξει κύριο ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles