spot_img

Verstappen: «Μακράν η καλύτερη pre-season της καριέρας μου»

Ο Max Verstappen μίλησε για την απόδοσή του στο Pre-Season Test και δήλωσε πως βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική φόρμα της καριέρας του, πριν το ξεκίνημα της σεζόν.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε τις χειμερινές δοκιμές για την αγωνιστική σεζόν του 2021 ο Ολλανδός οδηγός. Όχι μόνο ολοκλήρωσε το τριήμερο ομαλά χωρίς σημαντικά προβλήματα, έθεσε επιπλέον και τον ταχύτερο χρόνο την τελευταία μέρα των δοκιμών. Η RB16B εμφάνισε δείγματα υπεροχής, έχοντας τον ταχύτερο ρυθμό αγώνα από κάθε άλλο μονοθέσιο στην πίστα. Παράλληλα, η sister team της Red Bull, Alpha Tauri, ακολούθησε στην δεύτερη θέση με εντυπωσιακά μικρή διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ μέχρι τον τελευταίο γύρο στην Suzuka

Ο 23χρονος, αν και ικανοποιημένος από την απόδοση τόσο του ίδιου όσο και του μονοθεσίου, τόνισε πως υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης.

Ξεκάθαρα αυτή ήταν καλύτερη φόρμα στην οποία έχω υπάρξει πριν την αγωνιστική περίοδο. Αυτό όμως δεν εγγυάται απολύτως τίποτα και όλα θα φανούν στο πρώτο αγωνιστικό τριήμερο. Πολλοί βέβαια έχουν ήδη ενθουσιαστεί με τα αποτελέσματα των δοκιμών. Προσωπικά όμως πιστεύω ενδιαφέρον θα έχει ο πρώτος αγώνας της σεζόν, γιατί εκεί είναι που θα τεστάρουμε το μονοθέσιο στα άκρα.

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις εξελίξεις των Δοκιμών του Μπαχρέιν.

Το 2021 θα είναι η τελευταία χρονιά για το Ιαπωνικό εργοστάσιο της Honda στην F1. Παρόλα αυτά, με το τριετές “πάγωμα” η Αυστριακή ομάδα θα έχει την δυνατότητα να αξιοποιήσει τους κινητήρες και το 2022.

Πάντα το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στο πώς μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή, αλλά θεωρώ κάθε ομάδα έχει παρόμοια θέματα. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο πάτωμα του μονοθεσίου και είναι ακόμα δύσκολο να προσδιορίσουμε εάν έχουμε ισορροπήσει αυτό το μειονέκτημα. Αν και γνωρίζαμε από την αρχή πως θα χάσουμε ένα μέρος της κάθετης δύναμης, το μονοθέσιο είναι αρκετά σταθερό και αυτό είναι πολύ θετικό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πιστεύετε θα καταφέρει η Red Bull να διατηρήσει αυτή την υπεροχή απέναντι στην Mercedes καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν; Η Pre-Season του Verstappen θα αποδειχθεί καθοριστική για την έναρξη της σεζόν;

Δείτε το GP Ιαπωνίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles