spot_img

Verstappen: «Ο Hamilton είναι από τους σπουδαιότερους της Formula 1»

Ο Max Verstappen πιστεύει πως ο μεγάλος του αντίπαλος, Lewis Hamilton, είναι ένας εκ των κορυφαίων οδηγών στην ιστορία της Formula 1.

Η έναρξη της επερχόμενης σεζόν της Formula 1 πλησιάζει, με ομάδες και οδηγούς να προετοιμάζονται για μία ακόμη μεγάλη μάχη για το πρωτάθλημα. Η περίοδος παρουσιάσεων των μονοθεσίων βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αργότερα μέσα στο μήνα θα πραγματοποιηθούν οι χειμερινές δοκιμές.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Max Verstappen, επιθυμεί να διατηρήσει τον τίτλο του για μία ακόμη σεζόν. Όμως ο ανταγωνισμός εφέτος αναμένεται μεγαλύτερος απ’ ότι την περασμένη χρονιά, με τις Mercedes-AMG και Scuderia Ferrari, να επιθυμούν να εκθρονίσουν τους «ταύρους» από την κορυφή.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της Red Bull RB19, o Verstappen μίλησε για τη νέα σεζόν στο Sky Sports. O Ολλανδός ρωτήθηκε σχετικά με το αν πιστεύει πως ο Lewis Hamilton θα είναι ο μεγάλος του αντίπαλος στη μάχη του πρωταθλήματος, όπως επίσης και τι περιμένει από τον Βρετανό.

«Ο Hamilton είναι από τους σπουδαιότερους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1 και αν έχει το κατάλληλο μονοθέσιο, τότε μπορεί να παλέψει ξανά για το πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει για τον George Russell, τον Charles Leclerc και τον Λάντο Νόρις. Εάν δώσεις σε όλους αυτούς ένα μονοθέσιο που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, τότε θα το πάρουν. Όταν έχεις όμως το σωστό μονοθέσιο, τότε έρχεται και επιπλέον πίεση. Δεν πρέπει να κάνεις λάθη, τουλάχιστον όχι μεγάλα λάθη. Αυτό είναι το επίπεδο της διαφορετικής πρόκλησης που έχεις στα χέρια σου. Πιστεύω όμως πως αυτοί οι οδηγοί όταν βρεθούν στη θέση αυτή, όλα είναι πιθανά. Έχουν το ταλέντο για να το κάνουν», είπε ο οδηγός της Red Bull Racing.

Η νέα σεζόν της Formula 1 ξεκινά με τις χειμερινές δοκιμές στις 23-25 Φεβρουαρίου στο Μπαχρέιν. Στην πίστα του Σακχίρ θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Grand Prix του 2023, στις 3-5 Μαρτίου.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #105 με την τεχνική ανάλυση της Alfa Romeo C43 και των λοιπών παρουσιάσεων έως τώρα. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles