spot_img

Αυτά είναι τα χρώματα της φετινής AlphaTauri (vid)

H Scuderia AlphaTauri παρουσίασε τα χρώματα που θα φορά φέτος AT04, το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2023. 

Παρουσιάσεων συνέχεια, έστω και σε μεταμεσονύχτιες για τη χώρα μας ώρες, με τη Scuderia AlphaTauri να κάνει την επίσημη παρουσίασή της για το 2023. Η ιταλική ομάδα της Φαέντσα με ένα μουσικοκεντρικό βίντεο γυρισμένο στη Νέα Υόρκη, μας έδειξε τα χρώματα που θα έχει η AT04 της φετινής σεζόν.

Παρά το οτι είχε ανακοινωθεί ότι θα βλέπαμε μόνο το χρωματισμό του 2023, οι ψηφιακές φωτογραφίες μαρτυρούν ένα νέο μονοθέσιο. Πράγματι, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε εάν η AT04 είναι αυτή που βλέπουμε στις φωτογραφίες, όμως διαφέρει σημαντικά σε σχέση με την ΑΤ03. Τρανό παράδειγμα είναι τα sidepod, τα οποία έχουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το 2022.

To λευκό και το σκούρο μπλε είναι τα «παραδοσιακά» πλέον χρώματα της AlphaTauri και φέτος θα συνδυαστούν με πινελιές κόκκινου λόγω του νέου χορηγού, Orlen.

H AlphaTauri το 2023 επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία καλύτερη σεζόν στη Formula 1 σε σύγκριση με το 2022, καθώς τερμάτισε στην 9η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Διαφοροποιημένο είναι και το οδηγικό της lineup, με τον Yuki Tsunoda να έχει πλέον δίπλα του τον Nyck de Vries για teammate.

Την πραγματική ταυτότητα της AlphaTauri AT04 θα τη μάθουμε τις επόμενες μέρες, είτε από φωτογραφικό υλικό από shakedown, είτε από τις χειμερινές δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν στις 23-25 Φεβρουαρίου στο Μπαχρέιν.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #105 με την τεχνική ανάλυση της Alfa Romeo C43 και των λοιπών παρουσιάσεων έως τώρα. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles