spot_img

Βέτο της Honda στη συμφωνία Alonso/Andretti για το Indy 500

Ο Fernando Alonso βρίσκει απέναντί του την Honda, η οποία την τελευταία στιγμή του απαγορεύει την συμμετοχή στο Indy 500.

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει τη συμφωνία του Ισπανού με την Andretti Autosport, ώστε να αγωνιστεί τον ερχόμενο Μάιο στον διάσημο αγώνα. Η συμφωνία προέβλεπε μάλιστα συμμετοχές και σε άλλους αγώνες μέσα στη χρονιά, γεμίζοντας το πρόγραμμα του 38χρονου. Μετά το Rally Dakar, οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις ήταν άδειες και φαίνεται πως η προσπάθεια για κατάκτηση του Triple Crown σβήνουν εδώ.

Όπως μεταδίδει το RACER, η Honda Performance Development έλαβε ειδοποίηση από τα κεντρικά της εταιρείας στο Τόκιο πως η συμφωνία ακυρώνεται και ο Alonso μένει δίχως τιμόνι για το Indy 500. Οι σχέσεις του Ισπανού με τον ιαπωνικό κολοσσό δεν ήταν και οι καλύτερες μετά τη συνεργασία της McLaren με την Honda. Όμως, ο ίδιος το τελευταίο διάστημα προσπάθησε με δηλώσεις να δείξει πως ορισμένες του λέξεις και πράξεις ήταν καθαρά συναισθηματικές.

Πλέον, ο πρώην οδηγός της Toyota μένει δίχως αγωνιστικό πρόγραμμα, έχοντας πλέον χωρίσει δρόμους με την McLaren, η οποία θα τρέξει με δική της ομάδα στο IndyCar, με κινητήρες Chevrolet. Η συμφωνία με την Andretti ήταν προγραμματισμένη να δημοσιευθεί όταν ο χορηγός για τη συμμετοχή είχε βρεθεί, όμως η Honda δεν ξεχνάει και πλέον ο Alonso ψάχνει θέση για να αγωνιστεί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τόσο η Honda αλλά και η Andretti Autosport δεν έχουν προβεί σε δηλώσεις.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles