spot_img

Αποκάλυψε η Williams το μονοθέσιο του 2020; (photos)

Η Williams Racing δημοσίευσε ένα βίντεο, με το οποίο μας προετοιμάζει για την αποκάλυψη του νέου της μονοθεσίου, όμως μήπως το παράκανε;

Η ομάδα του Grove είχε τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία της ως η χειρότερη ομάδα του grid το 2019, σκοράροντας –από σπόντα- έναν μόλις βαθμό στη Γερμανία με τον Robert Kubica. Η εικόνα της δεν ήταν ποτέ αντάξια της ιστορίας της και έστρεψε από νωρίς τη προσοχή της στη φετινή σεζόν.

Το νέο μονοθέσιο θα ονομάζεται FW43 και θα παρουσιαστεί μέσω διαδικτύου στις 17 Φεβρουαρίου, μόλις δύο ημέρες πριν το πρώτο χειμερινό τεστ στη Βαρκελώνη. Για την ανακοίνωση αυτή, η Williams ετοίμασε ένα teaser video στο οποίο μπορούμε να δούμε το μονοθέσιο στο εργοστάσιο και αν πατήσουμε παύση, παίρνουμε μια γενναία γεύση για το πώς μπορεί να μοιάζει.

Πιο εμφανές είναι το εμπρός μέρος, όπου βλέπουμε ένα διαφορετικό ρύγχος και μια μεγάλη εισαγωγή αέρα στην άκρη του, κάνοντας το «δάχτυλο» αυτό να φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο. Επιπλέον παρατηρούμε στη κορυφή αεροδυναμικά φτεράκια, παρόμοια των Mercedes και Alfa Romeo. Τα bargeboards έχουν αλλάξει επίσης, όμως δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα της διάταξης. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Williams ακολούθησε ένα πολύ διαφορετικό αεροδυναμικό μονοπάτι για το 2020.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι αν θα καταφέρει να επιστρέψει σε δυναμική στο μέσον του grid, ή αν θα μείνει ουραγός.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

WilliamsWilliams

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles