spot_img

Vettel: «Έπρεπε να ξεκινήσω τον αγώνα από την pole position»

Ο Sebastian Vettel είχε πολλά παράπονα από την ομάδα του μετά το GP Ιταλίας, καθώς θεωρεί ότι έπρεπε εκείνος να ξεκινήσει 1ος, μπροστά από τον teammate του.

Ο Γερμανός έκανε καλή εκκίνηση, όμως δεν μπόρεσε να περάσει τον Kimi Raikkonen στην πρώτη στροφή. Όμως στα φρένα για την 4, επέλεξε την εσωτερική και άφησε χώρο στον Lewis Hamilton να πάρει την εξωτερική, με τον Vettel να τον ακουμπά και να πέφτει στην τελευταία θέση.

Ο Vettel κατάφερε να ανέβει μέχρι την 4η στα τελικά αποτελέσματα, όμως με τη νίκη του Βρετανού, η διαφορά στο πρωτάθλημα ανέβηκε στους 30 βαθμούς.

«Δεν είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που η ομάδα χειρίστηκε την κατάσταση το Σάββατο. Έπρεπε εγώ να ξεκινήσω τον αγώνα από την pole position. Για εμένα είναι ξεκάθαρο, πρέπει να μάχομαι με τρία μονοθέσια, μαζί με αυτό του teammate μου. Χαίρομαι να μάχομαι με 3 μονοθέσια. Βασικά να μάχομαι με 19. Δεν είναι κάτι το οποίο δεν έχω ξαναζήσει. Αλλά είναι εντάξει, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Προσπάθησα στην πρώτη στροφή αλλά και στο δεύτερο σικέιν, αλλά δεν δούλεψε. Όλοι είναι ελεύθεροι να προσεγγίζουν τα πράγματα όπως θέλουν. Για εμάς, είναι πάντως ξεκάθαρο.

Οι δηλώσεις αυτές του Vettel σίγουρα δεν φτιάχνουν το κλίμα στην ομάδα, με τον ιταλικό Τύπο να ασκεί κριτική τόσο στον ίδιο αλλά και την Ferrari σε έναν αγώνα όπου ήταν το μεγάλο φαβορί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles