spot_img

Βλέψεις Τίτλου από τον Miguel Oliveira

Ο Miguel Oliveira ετοιμάζεται για τη σεζόν του 2021 και δεν βλέπει μακριά την πιθανότητα να είναι διεκδικητής του φετινού Τίτλου.

Ο Πορτογάλος έκανε μια εξαιρετική σεζόν το 2020, κερδίζοντας δύο αγώνες για λογαριασμό της Tech3 KTM. Μάλιστα, στον εντός έδρας αγώνα του που θριάμβευσε, ήταν τρομερά γρήγορος και δεν είχε αντίπαλο. Οι εμφανίσεις αυτές του δίνουν ώθηση για ένα ακόμα καλύτερο 2021.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 26 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Φέτος, ο Oliveira θα αγωνίζεται στην εργοστασιακή ομάδα της KTM και θα έχει για teammate έναν γνώριμο στον ίδιο αναβάτη. Όπως και στη Moto2, έτσι και στο MotoGP θα πλαισιωθεί από τον Brad Binder.

Το δίδυμο αυτό είναι από τα πιο ανερχόμενα του MotoGP, με τον Oliveira τώρα να κάνει δηλώσεις Τίτλου.

Νομίζω ότι επιτυχία για εμάς είναι ο Τίτλος. Σίγουρα είναι πολύ φιλόδοξος στόχος, επειδή πολλοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη, αλλά έχοντας τα εργαλεία και έχοντας τους κατάλληλους ανθρώπους και αποφασιστικότητα, σημαίνει ότι είμαστε ικανοί να επιτύχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Για να γίνεις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, πρέπει να ρυθμίσεις πολλές λεπτομέρειες  ταυτόχρονα και για αυτό θα κινούμαστε ανάλογα με το πώς πηγαίνει η σεζόν και τι συμβαίνει. Επομένως, κάποιες φορές η τέταρτη θέση θα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και άλλες μια δεύτερη θέση μπορεί να μην ικανοποιεί τις προσδοκίες μας, αλλά έτσι πρέπει να δουλεύουμε, ως βάση εκκίνησης. Σίγουρα το να είσαι καλύτερος από το 2020 είναι ήδη μια καλή αρχή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορέσει ο Oliveria να δείξει ένα ανάλογο πρόσωπο με αυτό του 2020 και να διεκδικήσει τον Τίτλο;

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles